Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem][10 like`ów za rozwiązanie]Youtube :\

Jaca777

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Odrazu zaznaczam że ten dział wdłg. mnie jest najbardziej odpowiedni do zadania tego pytania. Jeśli moderatorowi się nie podoba niech powie gdzie mam go dać.

A te pytanie zadaje bo już mnie za przeproszeniem cholera jasna trafia. Problem wygląda tak:

Na youtube część filmów mi działa, część nie. Tak - próbowałem z innymi przeglądarkami, updatowałem Adobe Flasha. Kiedy film mi nie działa wyskakuje "An error occurred. Please try again later" albo po polsku - "Wystąpił błąd, spróbuj ponownie później". Korzystam z Windows Vista, przeglądarki - Opera, Chrom, Firefox, Explorer - na żadnej nie działa!

BARDZO zależy mi na rozwiązaniu problemu.
Nagroda za rozwiązanie problemu -
Każda próba - like
Rozwiązanie - likuje 10 jego postów (jeśli tyle ma)

Proszę zadawać pytania jeśli ktoś ma jakieś wątpliowści. Posty typu "Zainstaluj Jave" albo "Usuń biosa" będą reportowane zgłaszane.

708121422388637873334.png

Opublikowano

To "usuń bios`a" miało obrazować głupote części użytkowników mpc. Czyli że za głupie posty bd zgłoszenia. Nie mówiłem na serio xD.

A czyszczenie rejestru i defragmentacja już dawno poszły w ruch. Obiecany like mimo wszystko jest.

Opublikowano

NIe instaluj nowszego Adobe tylko starszego. Mozesz miec takze problem, ale nie musisz z dostawca internetu. Ktory jako mobilny blokuje zbyt duze wysylanie.

Pomagam w sprawach komputerowych

Opublikowano

Może jestem idiotą ale nwm o jaką konfiguracje wam chodzi: Części, ustawienia, czy co? :P

No może i jesteś :P Jak ktoś pyta o konfigurację to ma na myśli części co masz w komputerze czyli procesor, płyta i cała reszta.

Opublikowano

@3UP Nie pomogło

@2UP ... Cofnąc flasha...? Spróbuje :p

@UP konfiguracja - «ustawienie parametrów potrzebnych do pracy programu komputerowego lub urządzenia połączonego z komputerem» Więc już nie przesadzaj xD

A sprzęt taki:

Graficzna - ATI radeon HD 4800 series

Sieciowa - Realtek RTL8168C(P)/8111C(P)

Procesor - 2 rdzenie Intel Core 2 Duo cpu E8500 3.16 GHz

System: Microsoft Windows Vista Home Edition

Dysk twardy - samsung hm250jj

Co więcej dać?

Jak coś modem huawei.

Opublikowano

A próbowałeś reinstalnąć całego Adobe Flash Playera? Tzn. odinstalować i usunąć ręcznie wszystkie pozostałości z folderów po czym ściągnąć instalke i ponownie zainstalować? Ten błąd pojawia się przy losowych filmach czy konkretnych?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Wbij na spryciarze.pl i tam pokaże ci sie info ze brak flashu to pobierz właśnie ta wersje (chrome) jeżeli nie pomoże przeinstaluj chrome (mi pomogło)

891211407265765932522.png

Asus Motherboard H81M-E

Intel Core i5-4690,s1150

Corsair Vergeance 1x8GB DDR3 x2 = 16GB

Cooler Master G650M Modular

Corsair Hydro H110

Asus NVIDIA GeForce GTX 770 DCII OC 2GB GDDR5

Creative Sound Blaster Z

Western digital blue 500gb 3.5'' 7200RPM

Samsung 840 EVO 500GB

Opublikowano

Osobiście wydaje mi się że to wina systemu, vista ma troche defektów nawet teraz.

Jeśli masz opcje przeinstalowania systemu na win7, a taki właśnie powinieneś mieć to przeinstaluj i sprawdź.

Jeśli nie dasz rady pokminimy coś razem :).

Ps. ile masz ramu 2 czy 4 gb :D?

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...