Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Kha'Zix vs Fizz vs Jarvan IV

biser

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Którą z tych postaci kupić. Proszę o plusy i minusy. Lubie postacie typu Wukong, czyli postać, która ma spore DMG oraz jest wytrzymały. Bardziej wolę topa niż mida. Postać która się szybko nie znudzi i nie jest zbyt trudna.

Opublikowano

Śmieszą mnie tematy typu "którą postać kupić" bez podania jakichkolwiek wymagań.

Wtedy osoby które lubią asasynów będą ci polecać fizza/kha'zixa inni jarvana i tak naprawdę nic się nie dowiesz.

Napisz coś dokładniej na temat jakie postacie preferujesz, opisz swój styl gry, czego wymagasz od postaci,

wtedy jak najbardziej mogę obiektywnie powiedzieć jaka postać sprosta twoim oczekiwaniom.

Żeby nie było to uznane za spam:

Polecam Kha'Zixa:

+ Mobilność

+ Duży DMG

+ Ewolucje

+ Ciekawa mechanika

+ Skok, który odnawia się po zabiciu przeciwnika (po ewolucji)

- Manożerny

Oczywiście to jest moja subiektywna opinia i nie radze się nią kierować.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Wszystkie postacie, które wymieniłeś mają dużo mocnych stron. Ale na przyszłość powinieneś podać więcej informacji, np. czy wolisz solo topa czy mida, tank a może carry.

Fizz jest bardzo dobry na midzie jak i również na solo topie.

+ "trucizna" z w.

+ epickie ulti.

+ odskok, który pozwala obronić fizza przed każdym atakiem (nawet ulti).

+ przenika przez jednostki.

Natomiast Kha`Zix oraz Jarvan to postacie głównie solo topowe oraz również nadające się do jungli.

Jarvan wyróżnia się dużo większą obroną i jest bardzo pomocny dla drużyny w team fightach natomiast kha`zix to typ zabójcy który skupia się na najbardziej niebezpiecznym przeciwniku i szybko eliminuje go dzięki potężnemu dmg`owi ;)

Mam nadzieję, że pomogłem i pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...