Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Otwieranie 100 hematycznych na Ravii, krotko i na temat

Andraf

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, MPC ;) Podobają wam się filmiki tego typu? Jeśli tak, to dajcie znać, bo jak dla mnie robienie tych filmików to sama przyjemność.

100 Hematycznych na Ravii. Mało, ale to tak na rozgrzewke.

Tyle szkatułek to równowartość 70kk - jak myślicie, opłacało się, czy lepiej bym na tym wyszedł sprzedając je? Dajcie znać! ;)

@@

Jak oceniacie negatywnie to powiedzcie czemu, będę wiedział co poprawić ^^

Opublikowano

Jak dla mnie to warto otwierać bo masz plusy takie jak PD, rekawiczka, zmianki, bodzie. A gdy pojdziesz na metki z rekawiczka zlodzieja no to tez ladny dropek jest! nagrywaj więcej takich filmików podoba mi się ! ;))Moze zawitam na ravia ;)

Mam takie pytanie, szukasz kogos do wspolnej gry ?? 16lat mam , skype mam , mikro mam , ogarniety jestem więc , jesli tak to pisz na PW ok ?

DROPEK DOBRY! ;)))

Opublikowano

Malutko osób coś jest zainteresowanych filmikiem, no, ale może jak będzie więcej szkatułek to wzbudzę większe zainteresowanie. Czas wielkiego dropienia nadszedł :p

Opublikowano

1000 hematów to będzie fajnie ;D. Spróbuj zmixować jakiś film z dropienia z metinów. Albo wgl nagrywaj let's play'e od 1 lvl'a takie np 15-20 min albo 10-15 ;P

//Reklama OFF.

Opublikowano

1000 hematów to będzie fajnie ;D. Spróbuj zmixować jakiś film z dropienia z metinów. Albo wgl nagrywaj let's play'e od 1 lvl'a takie np 15-20 min albo 10-15 ;P

Meh, gdyby tylko komuś chciało się to oglądać, to ja bardzo chętnie :p

1000 hematów już niedługo, tylko to będzie chyba pocięte, bo jednak otworzenie 200 szkat już zapełnia całe EQ :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...