Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Hosting FPSMax.pl - Co sądzicie ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Zaciekawiła mnie ostatnio oferta FPSMax.pl z serwerami Minecraft ECO 76MB - otóż płaciłbym tyle samo za 10 slotów co płacę aktualnie w maxrate.pl za 5. Panel administracyjny zauważyłem jest taki sam. Dają chyba 76 MB Ram na slot więc miałbym 76MB x 10, co na maxrate miałem chyba 100 x 5. Jak ktoś miał styczność z tym hostingiem lub miał/ma postawiony na nim server to bardzo proszę o opinię. Najwyżej jak nie będzie opinii, ani konkretnych wypowiedzi to zainstaluję u nich serwer testowy na 2 godziny i sam zobaczę czy moje pluginy i mapa wytrzymają na ich hostingu. (P.S jak by ktoś się sugerował ewentualnym brakiem bazy MySQL, to aktualnie z niej nie korzystam).

Opublikowano

Powiem Ci tak. Nie za dużo RAM'u per slot, za dużo pluginow nie uciagnie. Osobiście nie korzystał bym z niego, gdyz są hostingi o wiele lepsze, tańsze i z lepsza oferta.

Opublikowano

Polecam Ci pukawka.pl

Koszt 1 slota to 1,60 zł, Takze na 1 slot wychodzi 100 MB per slot,

Administracja jest pomocna, wysokie stawki SMS.

Jest jeszcze możliwość wykupienia serwera testowego na 12 godzin do testów,testowania pluginów. To już jest Twoja decyzja, na co się zdecydujesz. ;)

Naprawdę polecam.

• 1 rok później...
Opublikowano

Polecam hosting bardzo dobry i jeśli byś mi nie wierzył zapraszan na mój serwer mam ponad 40 pluginow i po 120 mb na slot serwer jest płynny mam 3 światy na multiverse i ja opłacam 20 zloty za 12 slotów na miesiąc

Opublikowano

Ja również korzystałem z tego hostingu. Kontakt jest bardzo dobry - odpisali mi w przeciągu parę godzin od zgłoszenia. Lagów nie było, wszystko git mogę polecić!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...