Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Przeniesienie

Shaggy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo, znudziło mi się granie na EuNe, i chciałbym przejść na inny serwer, i tutaj pojawia się pytanie do was. Na jaki serwer się najlepiej przenieść żeby się przyjemnie grało. Odrazu mówię że nie chce na EuW ponieważ mam tam już moje stare konto 30 lvl. W grę wchodzi tylko Rosja, Turcja i NA1, rp nie gra roli.

Z góry dzięki, pozdrawiam.

Opublikowano

Turki.. Rosyjski server jest zacofany..

Wybierz Tuercki sporo polaków dobra atmosfera.

1380739777-U870849.png

1375732994-U592769.png1375735056-U683421.png1378238828-U336505.png

Opublikowano

Turki.. Rosyjski server jest zacofany..

Wybierz Tuercki sporo polaków dobra atmosfera.

Dzięki, ale poczekam jeszcze na wypowiedzi innych.

Opublikowano

Nie wiem czy tylko do mnie takich dobiera ale jak grałem sobie na ruskim z 10lvl to były ogary w teamie.

I jeszcze taki bonus że po becie dostajesz skiny z championami (Voli i Cait).

Opublikowano

Nie wiem czy tylko do mnie takich dobiera ale jak grałem sobie na ruskim z 10lvl to były ogary w teamie.

I jeszcze taki bonus że po becie dostajesz skiny z championami (Voli i Cait).

Własnie dlatego założyłem ten temat, a te championy mam a na skinach mi nie zależy.

Opublikowano

Rosyjski, dlaczego?

Jak wspomniałem w jednym z tematów:

"Nie rozumiecie co do Was piszą, przez co nie ma powodu dla flejmowania (no dobra, ja tylko znam cyrylice), a oni muszą i tak normalnie do Was napisać."

Grałem nawet z kilkoma diamentami przez parę gier, to było zaskakujące, że na 20 dostałem diamenty, a przyjemnie się grało.

Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao

Malzahar, Thresh, Klinika pytań oczywistych

Opublikowano

Ja sie przeniosłem na rosje i nie żałuję, chyba do 30 są all darmowe postacie. Poziom nie jest taki słaby jak niby wszyscy mówią, ostatnio grałem z bardzo dobrym olafem lecz trolle niestety też się trafiąją. W przeciągu 3 dni grałem już z dwoma osobami które specjalnie dawały się zabijać (podejrzewam że mogly być to smurffy) bo jeden z nich miał nick "FunDay" czy jakoś tak

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...