Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] of Champions

Derwilly

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam, po zainstalowaniu gry i ściągnięciu aktualizacji oraz naciśnięciu przycisku "Rozpocznij grę" ekran staje się czarne, komp chwilę wariuje, ekran pojawia się ponownie i pojawia się takie coś:

po naciśnięciu "Nie" pojawia się tylko następne okienko, ale tutaj macie kliknięcie "Tak" aby mięć wgląd w ten nieszczęsne logi:

czy ktoś jest może w stanie mi jakoś pomóc? nie mam wgl pomysłu co zrobić :/ sterownik karty graficznej jest na 100% najnowszy. poniżej mój zestaw:

płyta główna: Asus

procesor: AMD Athlon II X4 640 Processor 3.00Ghz

karta graficzna: Nvidia GeForce GTX 660 Ti

system - Windows 7 Home Premium 64bit

format kompa robiłem półtora tygodnia temu i na 99,9% mam zainstalowane wszystko co potrzeba. aktualny DirectX - Jun2010.

P.S. uruchamiam normalnie, jako admin, w trybie zgodnosci z Windows XP Service Pack 3 i nic nie pomaga.. czasem tylko wgl zawiesza mi kompa.

Opublikowano

1) sterowniki napisałem, że w 100% najnowsze.. trudno przeczytać? trzeba se posty nabijać nie?... (sry, jestem wkurzony na te grę ... kupiłem se kartę graficzną za 1400zł i mi taka gra nie działa -.- )

2) przeinstaluj - robiłem to już tyle razy, że nie zliczę. instalowałem w domyślnej lokalizacji i w innych - nie pomogło

3) no aż przeskanuje dokładnie cały ale na 99,9% nie ma żadnych.

ktoś ma inne propozycje? :) jeśli macie pomysł na sterownik, którego może mi brakować czy coś takiego to piszcie - możliwe, że po formacie o nim zapomniałem :)

dzięki !

Opublikowano

Uruchom .exe jako administrator,uruchom ze zgodnością swojego systemu operacyjnego.

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

@Lord Drakus - nic to nie daje. podobnie jak w trybie zgodności z Windows XP zawiesza mi totalnie kompa. lub jeśli uruchomię tylko jako admin to "program launcher przestał działać" ... masakra jakaś :/ czasem jest też ten błąd chwilowego zawieszenia, i że sterownik przestał działać (graficzny)... ja chce w to wreszcie normalnie grać :C bo na maszynie wirtualnej max 256MB grafiki mogę dać i mi to tak tnie, że masakra :((

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...