Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Ashe vs Caitlyn vs Ezreal vs Mf vs Varus

ultracod123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.. Na wstepie zaznacze, ze nie chodzi tu o cene. Chodzi mi o to, zebyscie doradzili mi, ktora postac jest najlepsza po jej ogarnieciu...

Podam to, co przyciagnelo mnie do nich:

Ashe

- genialne ulti - czasem ratuje dupe, czasem zabija, a czasem pomagamy kumplowi z teamu zabic kogos xD

-slow - mrrr miodzio

-pasywka - te kryty w early sa genialne

- mass slow i dmg z salwy

Caitlyn

- bardzo duzy zasieg...- last hity bez wiekszego narazenia sie na atak.

-duzy poke

-zabezpieczanie linii pulapkami

-mini escape ability

-ulti do dobijania fragow pod turretem xD

Ezreal - moj faworyt

-duzy zasieg skilli

-bardzo pomocna passywa

-te teleporty wymiataja...

- i to, co mi sie najbardziej podoba - ULTI !!!!! w Tf robi miazge.... a do tego swietnie dobija fragi... rozeznanie na mapie, kto ile hp i jebc ulti i free frag xD

Mf

-glownie to nie wiem, bardzo mi ja polecali, wiec jak tez mi ja polecicie to powiedzcie dlaczego

Varus

-zajebiste CC, stun i slow to nieraz ratuje dupe, albo zabezpiecza fraga

-bardzo duzy zasieg harrasu

Ogolnie, jak mi cos polecicie, to napiszcie dlaczego. Moim faworytem jest Ez, wiec prosze, powiedzcie co o nim wiecie xD. Nie chodzi mi tu o jakies plusy i minusy zerzniete z google, tylko swoimi slowami dlaczego... Wszystko co o nim wiecie, ew. jakies akcje z zycia wziete xD. Za wyczerpujace lub bardzo pomocne wypowiedzi bedzie nagroda... Dzieki z gory ! :D

Opublikowano

Bro powiem Ci jedno, jeżeli uwielbiasz ADC, masz dobre runy pod AD, umiesz DOBRZE farmić (czyt. 10 min ok. 125 lasthitów) to ja polecam Ci MF. Nic więcej nie powiem, tylko wkleje to. :36523513485900737463.png

Pro tip dla cebul - jak dostajecie kieszonkowe to możecie założyć paypala na imie i nazwisko rodzica i poprosić ich żeby wpłacali wam na paypala. Chyba że wasi rodzice pracują 10 godzin dziennie, dostają 1200 miesięcznie i żałują wam trzech dych,wtedy mogę tylko współczuć

Ban na mainie, aktualnie gram na gold1.

Ktoś duo ? BoL , L# ?

Opublikowano

Mf'ka ma problemy z maną po rozwinięciu 3 spelli. Niby można robić manamune ale jednak trzeba na początku to przeboleć.

Polecam Quinn:

+ AoE blind

+ doskok

+ wizja

+ ulti do ucieczki i doganiania

+ baardzo mocne early dzieki pasywce

+ walniecie w cel oznaczony pasywka zwieksza AS

+ z dobrym buildem dovra w kazdym etapie gry

Opublikowano

Bardziej polecam Varusa, świetny burst, slow, no ale przede wszystkim AOE stun, to coś co jednak miażdży TeamFighty. Ulti MF tez jest mocne do TF, ale jednak wystarczy stun aby się skończyło.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...