Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiem jak zacząć gre na solarze

*Jacko*

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam pytanko bo zachciało mi się grać na solarze :) zaczynam od 0 od niczego no to mam pare pytanek :D

1 kim najbardziej się opłaca grać w expie jak i w cenach skili oraz eq ??

2 opłaca się łowić ryby ?

3 opłaca się dropic fms w m3 ??

4 w jakiej krainie jest najwiecej luda ( ale tez nie za duzo zeby było jak expic w m2 :) )

5 opłaca się bić (dropac medale konne ziola ) moby w latwym lochu w komnacie ??

6 jak tam wykrywają wh mobbera dmg i fishbota ?? :) to raczej wszystko za każda pomoc like

Opublikowano

1.Ja ci Polecam Wp bo jak dobrze skile wbijesz to i zarobic łatwo

2.To zależy jak łowisz że małże i je otwierasz i masz perly to dobrzy nawet zarobek

3.Jak masz rekawice i nieco czasu to mozna dropic ale bestow tez oplca sie szukac, ale tylko wieczorami

4.Chyba jinio

5,Oplaca sie

6. Wylaczysz Tego skana czy cos i Nie

Opublikowano

1.Wp

2.średnio.

3.rowniez średnio.

4.jinno.

5.średnio;p

6.ja używalem m2bob i nie wykryli.

1337113491-U379973.png

Opublikowano

Siemka mam pytanko bo zachciało mi się grać na solarze :) zaczynam od 0 od niczego no to mam pare pytanek :D

1 kim najbardziej się opłaca grać w expie jak i w cenach skili oraz eq ?? Myśle, że wp eq i skille w miarę tanie, no i wp lepiej sobie poradzi w expie

2 opłaca się łowić ryby ? To zależy jak masz czas łowić to opłaca sie

3 opłaca się dropic fms w m3 ?? jeśli chodzi o fms to lepiej besty bo z nich leca tylko fms oraz jelonki, ale jeśli chcesz dropić dla zarobku wszystkie bronie 30lv to oczywiście m3

4 w jakiej krainie jest najwiecej luda ( ale tez nie za duzo zeby było jak expic w m2 :) ) Jinno

5 opłaca się bić (dropac medale konne ziola ) moby w latwym lochu w komnacie ?? Jasne, że tak ale trzeba mieć chęci oraz czas

6 jak tam wykrywają wh mobbera dmg i fishbota ?? :) to raczej wszystko za każda pomoc like Zawsze mogą wykryć tak to bywa nigdy nie masz 100% pewności, że nie wykryja.

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

4 w jakiej krainie jest najwiecej luda ( ale tez nie za duzo zeby było jak expic w m2 :) )

6 jak tam wykrywają wh mobbera dmg i fishbota ?? :) to raczej wszystko za każda pomoc like

1. Sura WP

2. Na tym serwerze bardziej opłacalny jest drop ulepszaczy np w M2

3. Tak

4. Chunjo polecam. Dużo ogarniętych ludzi i jest gdzie expić

5. Tak

6. O bana możesz się bać jak ktoś Cie przyłapie.

Opublikowano

Zagraj Bodym, wbij 10lv, wlacz M2Bob zeby usuwal Ci expa i bij metki w m1 :> na metkach w m1 zarabialem na solarze okolo 6kk dziennie :> Dobij sobie najpierw do 30kk w m1, wiem ze to moze byc nudne i monotonne, natomiast juz bedziesz miał na eq 30lv+ :] i Fishbota na noc + zrob mentala 22lv+ z silnym m1 i eq +6 i na ezo na całą noc, moze riba zgarnie:]

Fringe

Metin2.PL TORTUGA 

BODY 54lv SKILE -  ON 

Opublikowano

1.Skille są tanie dla każdej postaci więc to nie problem każdą postacią zagrać

2.Nie ponieważ marny jest zarobek

3.Jak już to na bestach

4.Jinno

5.Najlepiej jest dropić na 61 w komancie lorda bo może jeszcze kamol dropnie

6.Boty były są i będą , ale są cały czas banowane

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Opublikowano

1. Na początek polecam zrobić Body 35 lvl Bojowiec i nadropić sobie kasy, potem zrobić główna postać, chyba że zostaniesz przy bodym, który nie jest tanią postacią.

2. Opłaca się, jeżeli sprzedajesz małże, a nie ryby

3. FMS opłaca się dropić w M3 oraz z Best specjalistów w Dolinie orków ( Najlepiej 18 lvl - Na każdym CH jest ich po 2)

4. Jinno

5. Tak

6. FishBota tylko jak się nie odzywasz Co do DMG I Wallhacka no to idą logi z HS, ale bardziej prawdopodobne jest dostanie bana, gdy dopiero ktoś cię zgłosi.

>>>>>>b_350_20_323957_202743_F19A15_111111.png<<<<<<

Opublikowano

1. mental

2. FishBot

3. To już zależy czy Ci się chce tak czas marnować.

4. Miasto 1, Jinno

5. Tak

6. Ktoś Cię sprzeda, albo hs złapie.

jz2s7h.jpg

Opublikowano

thx wam za pomoc ale jeszcze jedno pytanko może 2 :) ile chodzi ziło z łatwych oraz medale konne ??? a ile rybki (podajcie jakie i ile jak możecie ) a ile małże (perły )

Opublikowano

Sura WP, nie za drogie książki eq dobrze dostępne

Tak opłaca się

FMSY lecą na pysk

Jinno albo Chunjo

Nie bardzo, lepsze są ryby

Fisha na kamerze ostatnio zaCZELI BANOWAC

951841430649214321545.png

Day after day.

Opublikowano

thx wam za pomoc ale jeszcze jedno pytanko może 2 :) ile chodzi ziło z łatwych oraz medale konne ??? a ile rybki (podajcie jakie i ile jak możecie ) a ile małże (perły )

jeżeli chodzi o ceny, to musisz popatrzeć po sklepach, na każdym serwerze są inne ceny. ;D

jz2s7h.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...