Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z aktualizacją

MrMushroom

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem z aktualizacją WoT'a. Pobieranie poszło gładko ale przy instalacji aktualizacji mam errora o braku przestrzeni na dysku. WoT chcce instalować aktualizacje na "C" chociaż zainstalowałem go na "D". "C" t moja partycja systemowa więc straaaaasznie mało mam na niej miejsca i aktualizacja nie może się zainstalować. Czy da się jakoś zrobić żeby aktualizacja instalowała się na "D" a nie na "C"? Proszę o pomoc i z góry dziękuje.

naampc.png

Opublikowano

Przykro mi ale raczej nie. Przynajmniej ja nie znam na to sposobu. Bo to tak jakbyś miał dwa papierowe kartony. Jeden się nazywa C, drugi D. Wrzuciłeś 0,9kg do C (i jeszcze 0,1kg gruszek). Teraz aby mieć 1kg jabłek (uptade) musisz je dorzucić do tamtego kartonu, ale jest pełen. Musisz wyrzucić to co masz na C (niepotrzebne) i przerzucić na D, i wtedy aktualizacje możesz zainstalować na C. Poprostu, zrób miejsce na C aby zainstalować aktualizacje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...