Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Trade hacka który zadziała na serwerze HammerMT2

KenstiC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moi drodzy - nie mówcie, że TH nie istnieje.

Okradałam ludzi na PL'u bez problemu. Tylko teraz gram na privie i nie działa. Także ten.

Poszukuję trade hacka który zadziała na serwerze HammerMT2. ( jest on zagraniczny )

jeśli zadziała spróbuję się odwdzięczyć. Ciao!

miku_hatsune_by_notmi-d3fisli.png

oglądnij moje filmiki ! { kliknij ;;

Opublikowano

Moi drodzy - nie mówcie, że TH nie istnieje.

Okradałam ludzi na PL'u bez problemu. Tylko teraz gram na privie i nie działa. Także ten.

Poszukuję trade hacka który zadziała na serwerze HammerMT2. ( jest on zagraniczny )

jeśli zadziała spróbuję się odwdzięczyć. Ciao!

jak istnieje to prosze o link ;)

na privy 2008 tradehacka widzldzalem ale ze na PL ... WoW

bardzo prosze o podanie linku do downloadu czy czegos z gory dziekuje ;) ( prosze podac link na pw z gory dziekuje ;) )

Opublikowano

TZN powiem tak - ja osobiście z tradehackiem się nie spotkałem, ale ostatnio znowu zacząłem grać na PL-u i sporo osób z elity monastyra mówiło mi, żebym nikomu nie pokazywał eq, bo pojawiły się jakieś luki i tradehack działa. Nie mam powodu, żeby nie wierzyć tym, z którymi przez 2 lata prawie codziennie spędzałem wieczory na TS...

Opublikowano

Na dzień dzisiejszy nie ma nigdzie udostępnionego TH.

Był kiedyś na MPC TH na serwery Hamachi(TYLKO I WYŁĄCZNIE SERWERY HAMACHI) - tyle mi wiadomo.

Opublikowano

jak istnieje to prosze o link ;)

na privy 2008 tradehacka widzldzalem ale ze na PL ... WoW

bardzo prosze o podanie linku do downloadu czy czegos z gory dziekuje ;) ( prosze podac link na pw z gory dziekuje ;) )

niestety nie posiadam już linku i instalatora, a TH mam na laptopie a laptop w naprawie.

spaliłam go . xD

miku_hatsune_by_notmi-d3fisli.png

oglądnij moje filmiki ! { kliknij ;;

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...