Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Złodziej - BioHazzard

Justyna89

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie, zarejestrowałam się tutaj, aby ostrzec Was przed kłamcą a jednocześnie złodziejem.

Mam na myśli użytkownika Waszego forum "BioHazzard".

Sprzedaje konto w league of legends, osobnik ten do mnie napisał - z początku zauważyłam, że jego styl pisania jest na poziomie gimnazjalisty, jednak sami wiemy jak to jest w naszym narodzie.

Oferował zamiast 20, 50zł. Po prosił o login, hasło w celu sprawdzenia wszystkiego - oczywiście głupia podałam, powiedział, że zaraz mi poda kod - po 10 minutach podał, oczywiście zły. Byłam czujna i co 20 sekund zmieniałam adress email sprawdzając czy hasło jest nie zmieniane, po kolejnych dopytywań i odpowiedzi co 10 minut od owego użytkownika doczekałam się zablokowania na gg. Automatycznie zmieniłam hasło i email, ponieważ byłam zalogowana na stronie, jak się okazało odblokował mnie gdy go wylogowało z konta, zaczął wkręcać że poda mi kod który aktywuje prawdziwy kod pin paysafecard, ten kod wyglądał tak:

4F2G-2BNS-30ON-3F3B-432V

Od kiedy powiedźcie mi kod psc składa się z 20 ZNAKÓW a nie 16 CYFR ?

Następnie wkręcał, że to kod który aktywuje prawdziwy kod co mnie rozbawiło, ale cóż....

Dowód w postaci screena z rozmowy gg, gdy mnie zablokował. Jeżeli Administracja lub poszczególni użytkownicy będą chcieli ciąg dalszy rozmowy, oczywiście udostępnie.

http://iv.pl/images/16675793073673716726.jpg

Godzina podania passów do sprawdzenia konta: 18.39

Godzina, w której zostałam zablokowana przez złodzieja: 19.04

Godzina, w której zmieniłam hasło i jednocześnie mnie odblokował: 19.06

Jego profil: http://www.mpcforum.pl/user/856383-biohazzard/

Jego nr. GG: 36718495

Opublikowano

Proponuję TYLKO nie wyrzucać tematu do innego działu, niech zostanie zamknięty bądź nie, ale zawsze kilka osób ostrzeże się przed nim.

Miły gest w ogóle ze strony takiej osoby, że napisała o nim.

Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao

Malzahar, Thresh, Klinika pytań oczywistych

Opublikowano

Nie wiem po co kolego robisz cyrk, napisz do supportu i konto odzyskasz.

Myślisz, że tutaj dostanie bana? Mylisz się, ponieważ sprawy z GG nie są brane pod żadną uwagę na mpc. MPC, a GG to 2 różne sprawy. =)

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

I co z tego? Też mogę założyć temat, że mnie oszukałaś i wstawię jakąś rozmowę z kolega jako dowód. GG nie ma nic do forum. Pozdro.

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

Jest to temat, który ma na celu tylko iwyłącznie ostrzec innych użytkowników, którzy zechcieliby cokolwiek od niego kupić lub sprzedać. Prawdę mówiąc nie zależy mi na tym czy w to uwierzysz czy nie, ważne, że osoba która będzie miała z nim styczność się zrazi po przeczytaniu tego tematu.

Opublikowano

I dlatego handel na MPC jest zakazany.

"MPCforum nie jest portalem handlowym, nie ponosimy konsekwencji w pośredniczeniu"

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

I byś dała dupeczki :) Bez jaj ale czego sie można spodziewać od gości który daje 30zł więcej i w avku ma jakieś satańskie symbole :D

Pozdro udup gościa po pachy

xxx

Opublikowano

jebie to nas, jebie to mnie nikt normalny nie podaje nikomu obcemu passwow i nie sprzedaje kont na slowo.

Pozdrawiam i gratuluje zlodziejowi.

Opublikowano

Masz nauczke do konca zycia ze nie robi sie interesow z jakimis podejrzanymi typami

stasiu956.png

Nick z Battlefield 3: Stachu956

Nick w League of Legends: Cv8j

Nick z Need for Speed World: Cv8l

Nick z Call of Duty 4: Modern Warfare: Stachu956

Opublikowano

Napisz do supportu, do 2-3x odyzskują skradzione konto .

Swoją drogą, on chciał sprzedać czy kupić w końcu (...)?

Następnym razem polecam allegro, a wszystkim którzy chcą sprawdzić konto przed zapłatą, podziękuj .

Opublikowano

Napisz do suportu, podaj dane konta:

- Login:
- Your summoner:
- The date of the creation account (if you do not remember the exact date, give it approx.)
- The date of last access to the account:
- the original mail account was:
- The server on which the account is located
- Name and geolocation (region / city) ISPs whose link was established account:
- The last IP address from which you have a connection to the game (this page might be helpful in his obtaining

-List and the most accurate date of purchase individual heroes and skins:

- Any transaction ID (if you purchased RP) and the date of each purchase RP, the amount and form of payment (phone number from which you made any purchases RP can also be very helpful)

- Possible dates and times locks the account, as well as the reasons for the ban

Na bank odzyskasz konto.

Opublikowano

Napisz do suportu, podaj dane konta:

- Login:

- Your summoner:

- The date of the creation account (if you do not remember the exact date, give it approx.)

- The date of last access to the account:

- the original mail account was:

- The server on which the account is located

- Name and geolocation (region / city) ISPs whose link was established account:

- The last IP address from which you have a connection to the game (this page might be helpful in his obtaining

-List and the most accurate date of purchase individual heroes and skins:

- Any transaction ID (if you purchased RP) and the date of each purchase RP, the amount and form of payment (phone number from which you made any purchases RP can also be very helpful)

- Possible dates and times locks the account, as well as the reasons for the ban

Na bank odzyskasz konto.

tylko czy ona w ogóle straciła to konto? :|

Opublikowano

Ludzie wy czytać nie umiecie? To nie jest wyżalanie się na temat straciłam konto. Nie, ona to konto ma nadal, po prostu was ostrzega a wy jak tempaki czytacie samą nazwę tematu, nie przeczytacie postu i dajecie głupie odpowiedzi.

Dzięki za info., chociaż i tak mi nie potrzeba kupić/sprzedać konta (póki co;d).

League of Legends

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...