Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Zagrajmy na DiamondMT2 - Czy to na pewno Metin2? [#1]

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na diamondzie sura BM, szaman smok i heler są słabi na +160lvl. Powyżej tego 160lvl'a na diamond dobry jest sura WP oraz dagger :).

Jakbyś potrzebował pomocy na tym serwerze pisz do mnie, gram na nim pod nickiem : ZbijamLufke

http://www.mpcforum.pl/topic/900058-kidmoderator-metin2/  : Najlepsze podanie na Kid Moda jakie czytałem.

Opublikowano

20serii naraz, beka XDD

Fakt, 5 z matmy masz na pewno - Algoria.pl oraz DiamondMT2 - takie komentarze możesz sobie darować ;)

Opublikowano

Fakt, 5 z matmy masz na pewno - Algoria.pl oraz DiamondMT2 - takie komentarze możesz sobie darować ;)

balmora, ravia, azaron, almantia? Po 5odcinkach koniec?

Opublikowano

balmora, ravia, azaron, almantia? Po 5odcinkach koniec?

Wyjaśniłem chyba to? Pisałem, że każdy serwer pada lub jest para hardem, mogę osiągnąć wszystko w tydzień - skille P itp, co jest nudne. Mówiłem już o tym, ale po co słuchać, poza tym jak Ci się nie podoba, to po co oglądasz, naturalnie szanuję Twoje zdanie, bo nie jestem gburem.

Opublikowano

Spoko, ale za każdym razem gdy robisz jakąs serię i jej nie kontynujesz i rzucasz po paru odcinkach i na początku nowej gadasz, że przepraszasz itp i tak w kółko. Przy okazji zmień tracklistę, bo w każdym filmie ciągle ta sama muzyka ;d

11573538277329494069.gif

Opublikowano

Spoko, ale za każdym razem gdy robisz jakąs serię i jej nie kontynujesz i rzucasz po paru odcinkach i na początku nowej gadasz, że przepraszasz itp i tak w kółko. Przy okazji zmień tracklistę, bo w każdym filmie ciągle ta sama muzyka ;d

Tu masz rację, ale niektóre serwery po prostu padały, dlatego zdecydowałem się na stary serwer, który nie padł przez 2 lata, więc tym bardziej teraz nie padnie. Co do nutek, znajdę jakieś fajne i puszczę w next odcinku, ale wiesz najbardziej boli to, że są prawa autorskie i ciężko coś fajnego znaleźć.

Opublikowano

Nie czepiajcie sie ;d nie podoba sie to nie oglądac :D

Gdyby to było takie łatwe, ludzie zawsze robią na przekór temu co mówisz, niestety tak jest.

Opublikowano

Decyduję się nad grą nad diamond ? W ile czasu mogę osiągnąć 200lv ?

Szczerze nie wiem, ale do 100 wbijesz w 1 dzień na ludzie, eq też się fajnie robi, misje u biologa, wszystko fajne zbalansowane jest.

Opublikowano

Ja wbiłem w kilka dni 163 level jeszcze przed dodaniem katakumb itd. gdzie leci dosyć fajny exp. Gdzieś na 160 expiłem już w av2 i leciało 0,01 za moba ;d

//Reklama OFF.

Opublikowano

Ja wbiłem w kilka dni 163 level jeszcze przed dodaniem katakumb itd. gdzie leci dosyć fajny exp. Gdzieś na 160 expiłem już w av2 i leciało 0,01 za moba ;d

Masz rację, ale można zawsze kupić PD'ka z IS i leci fajnie + PD z Lasu exp leci bardzo fajnie, poza tym to dobrze, że nie leci za szybko exp.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...