Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

USUNĄĆ STRAŻ MIEJSKĄ!

Konfitura

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja się dziwie że nikt nie wyjebał tym pedałą ;/ Kaptur na głowe i jazda z nimi. Mam nadzieję że te pedały dostaną za swoje ludzie znają ich pyski nie ciężko będzie ich znaleść mógł poprosić o numer odznaki to już wogóle mieli przy pojebane równo.

Jeśli pomogłem to daj "Lubię to", bardzo mnie to zachęca do dalszej pracy :)

1367352043-U384748.png

Opublikowano

Oto przykład zachowania straży miejskiej...

http://www.youtube.com/watch?v=MMA6zx-VdWE

To jest part 1, oglądajcie dalej...

Wyjebać ich.

Zobaczyłeś kilka filmików z udziałem marginesu społecznego który akurat znalazł się w grupie "straż miejska" i od razu chcesz zlikwidować całą straż? To jak by ci się trafił lekarz-pedofil to byłbyś za zlikwidowaniem całej opieki medycznej?

76561198001815076.png
Opublikowano

Zobaczyłeś kilka filmików z udziałem marginesu społecznego który akurat znalazł się w grupie "straż miejska" i od razu chcesz zlikwidować całą straż? To jak by ci się trafił lekarz-pedofil to byłbyś za zlikwidowaniem całej opieki medycznej?

Nie, bo nie pierwsze takie zachowanie

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Nie, bo nie pierwsze takie zachowanie

lekarze gwalcacy pacjentki to też nie pierwszy przypadek. Zlikwidować. Krzysztof Kononowicz się zajmie likwidacją.

....

Opublikowano

Oto przykład zachowania straży miejskiej...

http://www.youtube.com/watch?v=MMA6zx-VdWE

To jest part 1, oglądajcie dalej...

Wyjebać ich.

kraj ludzi mających kompleksy...

Wypierdolić na zbity pysk.

Na

każdego można narzekać - straż miejską, policję, kanarów, sąd i innych

urzędników państwowych. Ale to nic nie zmieni. Oni byli, są i będą.

Niektórzy wykonują swoją pracę wzorowo, a inni zachowują się

nieodpowiednio. Jedni trzymają się sztywno teorii, inni podchodzą do

wszystkiego indywidualnie. Nie można wrzucać wszystkich do jednego wora.

Może SM ma mniej/mało do roboty, ale skoro są to znaczy, że w jakiś cel

mają.

System się zmienił, ludzie niekoniecznie.

Opublikowano

Banda nierobów czekających na łatwy zysk u mnie w sandomierzu można ciągle ich spotkać i dostać mandat np. za wyrzucenia papierka czy nawet jak pies sie w parku wysra.

Opublikowano

Mnie najbardziej rozjebal sam fakt ze nie potrafili wjebac typa do tego auta... Tylko meczyli sie z nim pol godziny ...

Zawioza na komende, tam dostanie jeszcze oklep...

Gorzej niz psy, bo pies przynajmniej wpierdoli do suki i koniec, a oni tego nawet nie potrafa...

Powinni beknac a pozniej w 4 katach wypinac sie, ciekawe czy tacy cwani tam byli.

No ale coz, taka polska. Tego nic ani nikt nie zmieni, bo po co? Panstwo zarabia? Zarabia, i starczy

Opublikowano

Wszędzie jest inaczej więc kaś ogarnij się bo ci odpierdala po zobaczeniu 1 filmu w necie.

Może akurat w Toruniu są świnie, ale może np. gdzieś indziej sprawują się wzorowo.

Kurwa,

ŚWIAT > TORUŃ

Opublikowano

jak zwykle biedny człowieczek sobie szedł i policja(straż miejska i inne "oddziały władzy") zaczęły biednemu człowieczkowi robić krzywdę a przecież on wcale nie rozrabiał, nie był napierdolony, naćpany i nie łamał żadnego przepisu :<

straszne :<

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...