Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] EQ NAVI REVOIR.PL CZĘŚĆ 2 !

Shad3rs

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A czego wy się spodziewacie?90% serwerów działa na tej zasadzie że koledzy albo Ci którzy zapłacą są w Topce.Te o których teraz twierdzicie że są uczciwe prawdopodobnie takie same tylko dobrze z tym maskują :)

Opublikowano

Wiesz hajs się musi zgadzać :) Wyskocz z dobrą ceną za takie itemy na innych privach i myślisz że GM będzie patrzył na to obojętnie i mówił "Nie ja nie mogę bo jestem tutaj AŻ gm"?Nie rozumiem nagłaśniania takich spraw skoro każdy wie że to jest na serwerach na porządku dziennym.No ale tak czy tak grałem tam 2 dni to jakoś specjalnie mnie to nie obchodzi :D aVe.

Opublikowano

Wywalili typa z teamu to sie chciał zemsić i pokazać jakie ma eq na prywatnej postaci - proste... tam eq z navi nie ma i nie będzie, pozdrawiam ;)

Opublikowano

nie wywalili mnie - sam odszedłem ;) to eq kupiłem od R4hima więc człowieku .. sami się przyznali pod prezentacja wiec nie wiem komu chcesz oczy zamydlić :)

bez gif.

Opublikowano

no sor y shad3re ale to ty sprzedawales bo kto niby chcial sobie reklame dla swojego badziewnego serwa reklame zrobic:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...