Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] IPHONE 4S czy LG SWIFT L7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up nawet nie uzasadniłeś odpowiedzi.

@top ja tam polecam L7, kumpel ma L5 i fajnie nagrywa, gry się nie tną, muzyki można na luzie posłuchać. Ale w sumie Iphone też by nie był złym wyborem.

13759664181.jpg

' To czysty hip-hop, co będzie trwał wiecznie,

Masz tylko moment by go poczuć, więc spiesz się

Prawdziwy hip-hop, co będzie trwał wiecznie.

Do zobaczenia wkrótce u ciebie w mieście! '

Opublikowano

jaja sobie robisz ?

Oczywiście że kurwa iPhone a nie jakiegoś LG który będzie Ci się ciął w menu,człowieku z czym do ludzi :D

Jak byś miał zamiast tego LG do wyboru Galaxy S III to byśmy się zastanawiali,a tak to w podskokach leć po iPhona :D

cmpunksignaturebyfxtrea.png

Opublikowano

Polecam iphone, mam go i jest nie zawodny pod każdym względem, strasznie szybko działa i się nie wiesza, bateria przy normalnym korzystaniu też się dobrze trzyma, to zależy od cb jaki chcesz system, i tak przepadam za androidem.

Opublikowano

Przed chwilką trzymałem IPHONE 4S i LG SWIFT L7 a teraz trzymam swojego IPHONE xD Ciekawy ten telefon :) 1 raz trzymam to cudo więcej niż 10 sekund xD

od razu można zamknąc c: Dzięki te osóbki co mi proponowały IPHONE 4s :)

Opublikowano

Dobry wybor. Ja już się nie mogę doczekać 6. Mają być jakies holografy obrazu i klawiatury. A do tego piękny wygląd.

1337113491-U379973.png

Opublikowano

IPHONE 4S - Wiesz co kupujesz :) Ma dobry procesor, ładnie nagrywa i ogólnie jest ładny.

Osobiście jestem z niego zadowolony, moje oczekiwania spełnia :)

Opublikowano

I phone jest bardziej pro , ale ja mam LG 5 , koleżanka 7 i nie narzeka , fajny design itd

Dałeś mi 5% ? jesteś taka śmieszna .

Opublikowano

Jezus, jaki spam się zrobił ;f

Ogólnie :

Chcesz mieć smartphone'a i ma działać - Iphone

Lubisz modyfikację, które i tak nie przerosną Iphone'a - L7

Ogólnie tutaj nie ma co porównywać, bo to nie ta półka cenowa, na dodatek eLki są kiepsko wykonane (zwłaszcza się można przyczepić do wyświetlacza).

Jak byś miał Galaxy SII (z tego co pamiętam ~~ ta sama półka cenowa co nowy IPhone) to wtedy nie masz się co już zastanawiać (zwłaszcza, jak weźmiesz sztukę z Tegra II).

Opublikowano

Dobra, autor wybral telefon, a teraz ludsie nie patrząc na inne posty proponują.

Temat zamykam

Do autora - jesli chcesz abym otworzyl pisz pw

image.png 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...