Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Minecraft-Mój server , poszukuję pare rzeczy... [POMOC]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Otóż mam zamiar startować z serverem minecraft 24/7. Poszukuję :

-bardzo i to bardzo dobrych pluginów nadających się na prowadzenie servera.

-dobrze dopracowane permissions

-gotowej mapy nadającej się pod server FreeBuild.

Szukam również osoby która zna się na pluginach i w razie czego chętnie odpowie na moje pytania

sygna1.gif

Opublikowano

1. Przede wszystkim Essentials, WorldGuard i WorldEdit ;)

Tak lecz chciałbym aby ktoś kto zna się na tych rzeczach dał mi całą paczkę najpotrzebniejszych pluginów. Chcę waszej pomocy aby server był dobrze dopracowany i korzystało z niego jak najwięcej osób.

sygna1.gif

Opublikowano

Wiem. Lecz dużo z nich jest nie dopracowanych a ja szukam czegoś oryginalnego. Szukam również osoby która zna się na pluginach i będzie potrafiła odpowiedzieć na pytania ponieważ pare ich mam.

@Edit.

Tzn wiesz , może są dopracowane tylko niektóre z nich poprostu ja nie ogarniam i chciałbym aby ktoś mi pomógł

sygna1.gif

Opublikowano

Dzięki, prezentacja ładna i już widzę ,że to chyba to o co mi chodziło. Zaraz sprawdzę i dam edita

@Edit

Tylko powiedz mi teraz z którego liku to mam pobrac ponieważ jest ich tam P.R.O dużo ;P

sygna1.gif

Opublikowano

Sory, może troszkę nie na temat, ale jeżeli chcesz mieć oryginalny server, to nie bierz mapek z internetu, bo jeżeli to jest dobra mapka to z pewnością została już użyta, jeżeli robisz server min.40 slotow to mogę Ci pomóc, ale mimo to mapki znajdziesz na

planetminecraft.com

wyszukaj frazę spawn i jest dużo dobrych mapek

Opublikowano

373_sygnatura.jpg

To nie sprawiedliwe człowiek pisze nabija posty w nie związanym temacie i dostaje warna -5 w plecy :/

A ja się tak bardzo staram z 91/100 ostrzeżeń z 2013-07-26 11:15 xD

Opublikowano

Jak nie wiesz to sprawdź. Według mnie, one są zbugowane, podwóje rangi (prefixy)

Właśnie słyszałem wiele wypowiedzi ,że one są pobugowane. Dlatego szukam coś oryginalnego na mój server i chę abyście mi w tym pomogli

sygna1.gif

Opublikowano

Stary, no sorry nikt ci nie da od razu full mapka, dobre pluginy pod freebulid i jeszcze permissions, musisz sam porobić ja ci mogę poradzić pare pluginów na przykład - Worldedit, Worldguard, Essentials, permisiionsex [ czy jakoś tak], plotme itp, też kiedyś chciałem żebym wszystko miał gotowe, ale nie ma tak łatwo :D

Opublikowano

Stary, no sorry nikt ci nie da od razu full mapka, dobre pluginy pod freebulid i jeszcze permissions, musisz sam porobić ja ci mogę poradzić pare pluginów na przykład - Worldedit, Worldguard, Essentials, permisiionsex [ czy jakoś tak], plotme itp, też kiedyś chciałem żebym wszystko miał gotowe, ale nie ma tak łatwo :D

No wiem ;D. Sam od siebie też musze dużo pracy włożyć i cały czas pracuję. Zobaczy sie czy coś z tego wyjdzie

sygna1.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...