Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam taki bardzo dziwny problem dotyczący serwera minecraft, tzn. Wpisuje poprawne ip tego serwera a wyskakuje tak jak by inny pusty serwer pierwszy raz mi się takie coś zrobiło, i nie moge wejść na ten serwer!. Proszę o pomoc! :(.

Opublikowano

Jest to może serwer z IP:

[].gomc.[] / [].csrv.[] ?

Jak tak to mam ten sam bug :D .

A jak nie to powiedz co jest napisane i upewnij się, że jest dobre IP i serwer ON .

MjEnSo I minecraft od 3 lat :D

Opublikowano

Witam Mam taki sam problem gdy wpisuje ip serwera (Hardcore non premium) to wyskakuje mi całkowicie inny serwer , który jest pusty a gdy chcę na niego wejść pisze mi User Not Premium...

Opublikowano

To znaczy tyle ze:

Jesteś kompletnie zielony w tworzeniu serwerów.

Jak to naprawić.

Wejdź w plik serwer.p

Odszukaj linijki;

onilne-mode: true I zmień true na false

To rozwiąże twój problem z tym Bledem user no't premium.

A propo tego 0/0 (bo tak to wygląda?)

To jest problem taki że, poprostu przz inną bramkę i nie pobiera danych dotyczących serwera wygląda to jakoś tak serwer-bramka-komputer. Nie radze używać tych ip ponieważ są powiem dużych opóźnień. Więc użyj drugiego ip. najprawdopodobniej cyfrowego. np 0.000.000.000:2123

Opublikowano

Tak Tylko że to nie jest mój serwer to jest serwer hardcore "mchc.pl" <--- IP. I jak wpisze to ip to wyskakuje mi jakis serwer co jest na nim zawsze 4os na 400 i nawet opisu do serwera nie ma ... i Robiłem update i nawet od nowa instalowałem minecrafta i nadal jest ten sam problem :(

Opublikowano

Zwyczajnie następuje błąd w przekierowaniu rekordu A domeny , wejdź na stronę i poproś kogoś z administracji o IP liczbowe. Adresy liczbowe się nie powtarzają więc nie powinno byc problemu z zalogowaniem. Chyba że serwer jest tylko dla kont premium wtedy sobie niestety nie pograsz :)

„Każdy szermierz dupa, kiedy wrogów kupa”

Rudy Krasnolud z Wiedźmina

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...