Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[WL] [PREMIUM] Kwadratowa Masakra 4! Ekipa z serwera hardcore skkf'a! 15 slotów!

krzyzan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, mam zamiar przedstawic Wam nasz serwer typu Kwadratowa Masakra 4.

Na serwerze gra ok. 8/9 osób z serwera hardcore.

Jest on PREMIUM. Czyli dla ludzi posiadających oryginalnego Minecrafta.

Chcemy jak najbardziej odwzorowac go do KM.

IP: dziecizhardcora.maxc.pl

Wzór podania:

Nick:

TS3:

Dlaczego nasz serwer:

Ogar:

Dobre mikro:

Kanał YT:

Aktywnośc YT:

Serdecznie zapraszam :)

Ip naszego TS3 to forgame.pl, kanał nr. 127.

Startujemy o 19 :D

Zachęcam do składania podań.

Opublikowano

Nick: IslandIcedZ

TS3: Mam.

Dlaczego nasz serwer: Dlatego że zapowiada się fajnie po prezentacji, przyciągnęła mnie do niego 1 rzecz, to że jest premium, według mnie, będzie on dobrym serwerem dlatego że nie będzie pirackich dzieci co zaśmiecają serwa i ogólnie lubię serwery typu KM :>

Ogar: Jestem ogarnięty i piszę poprawnie po Polsku,

Dobre mikro: Dobre ale bardzo czujne ;P

Kanał YT: Mam, /user/SprazzoPL

Aktywnośc YT: Nie wrzucam filmów bo komp na to nie pozwala ale ogladam YouTuberów codziennie ( tych Minecraftowych ) - oglądam Kwadratowa Masakrę także :>

@DOWN
Tak. :>

Opublikowano

Nick: IslandIcedZ

Dlaczego nasz serwer: Dlatego że zapowiada się fajnie po prezentacji, przyciągnęła mnie do niego 1 rzecz, to że jest premium, według mnie, będzie on dobrym serwerem dlatego że nie będzie pirackich dzieci co zaśmiecają serwa i ogólnie lubię serwery typu KM :>

Ogar: Jestem ogarnięty i piszę poprawnie po Polsku,

Dobre mikro: Dobre ale bardzo czujne ;P

Kanał YT: Mam, /user/SprazzoPL

Aktywnośc YT: Nie wrzucam filmów bo komp na to nie pozwala ale ogladam YouTuberów codziennie ( tych Minecraftowych ) - oglądam Kwadratowa Masakrę także :>

Głos po mutacji?

@ref

Opublikowano

O co chodzi z ekipą z hardcora skkf'a ? :) - tak btw, mam głos po mutacji jeśli nie zauważyłeś edita na moim poście ;P

Opublikowano

O co chodzi z ekipą z hardcora skkf'a ? :) - tak btw, mam głos po mutacji jeśli nie zauważyłeś edita na moim poście ;P

O to chodzi ze grają ok 3 gildie :D tzn. JOKE, DIED i ANTY

@ref

Opublikowano

Nick: MaxxxerXD

TS3: Tak

Dlaczego nasz server? Gralem juz na kilku serwerach typu KM, byly fajne na poczatku - pozniej wpadali cheaterzy, xray'erzy a administracja miala serv... gleboko. Mysle, ze w tym przypadku tak nie bedzie. Prezentacja jest ladna, czysta i bardzo zachecajaca. Bedzie tez na 100% mniej chiterow i xray'erow z powodu tylko premium :)

Ogar: Taak

Dobre micro: Jasne, Blue Yeti, to jest dobra jakosc, nawet bardzo...

Kanal YT: Mam (kacper173173)

Aktywnosc YT: Mam kilka nagranych flmikow, pozostaje montaz, render i na yt idzie (nie wrzucalem nic z powodu zmiany pc)

Opublikowano

Dlaczego nasz serwer: Bo będą osoby premium które może będą bardziej ogarnięte, szukam serwera gdzie trzeba starać się o przetrwanie i mam zamiar zrealizować mój projekt którym będzie L Bank gdzie można wziąć pożyczkę lub też coś przechować

Ogar: Jestem spokojny i mam dobry głos jak coś nie piszcze "dziecięcą mutacją."

Dobre mikro: Tak dobrze mi służy

Kanał YT: Posiadam lecz z uwagi na mój słaby upload nic nie wrzucałem ale kto wie może powróce do mojego montarzu, ps: jestem dubbingerem jak coś na youtube Gothic 2 Strażnicy w Koszarach, Strażnicy w Klasztorze (tu nawet mi wyszło)

Aktywnośc YT: Ostatnio miałem przerwy bo dużo miałem problemów bo mam projekt z angielskiego w szkole itp, ale po 5 maju (po bierzmowaniu) może zrealizuje mój projekt jakim jest serial fabularny być może u was.

PS : Mogłbym dostać ip serwer w liczbach że 354.453.4:546 bo ten co wpisuje nie odbiera mi jest X i nie ma serwera :(

Jak by można było dodać jakiś monitoring serwera to fajnie by było

zu439g.jpg

Opublikowano

@ref

Zapraszam na ts'a forgame.pl kanal nr 127!!! Zaczynamy!!

Dlaczego nasz serwer: Bo będą osoby premium które może będą bardziej ogarnięte, szukam serwera gdzie trzeba starać się o przetrwanie i mam zamiar zrealizować mój projekt którym będzie L Bank gdzie można wziąć pożyczkę lub też coś przechować

Ogar: Jestem spokojny i mam dobry głos jak coś nie piszcze "dziecięcą mutacją."

Dobre mikro: Tak dobrze mi służy

Kanał YT: Posiadam lecz z uwagi na mój słaby upload nic nie wrzucałem ale kto wie może powróce do mojego montarzu, ps: jestem dubbingerem jak coś na youtube Gothic 2 Strażnicy w Koszarach, Strażnicy w Klasztorze (tu nawet mi wyszło)

Aktywnośc YT: Ostatnio miałem przerwy bo dużo miałem problemów bo mam projekt z angielskiego w szkole itp, ale po 5 maju (po bierzmowaniu) może zrealizuje mój projekt jakim jest serial fabularny być może u was.

PS : Mogłbym dostać ip serwer w liczbach że 354.453.4:546 bo ten co wpisuje nie odbiera mi jest X i nie ma serwera :(

Jak by można było dodać jakiś monitoring serwera to fajnie by było

Czekam na Ts'ie :D

Niby jeszcze 10minut tylko, ale na Ts nie ma wlasciciela ;((

Opublikowano

TS3: Posiadam.

Dlaczego nasz serwer: Ponieważ chcę pograć z "normalnymi" ludźmi.

Ogar: ON

Dobre mikro: ON

Kanał YT: OFF

Aktywnośc YT: OFF

//Mamy od tego dział.

Opublikowano

Nick:termak5

TS3:Mam

Dlaczego nasz serwer:Ponieważ myśle że bedzie to fajny serwer.Bardzo chciałbym na tym serwie pograc.

Ogar:Tak

Dobre mikro:Tak

Kanał YT:Mam

Aktywnośc YT:Nie mam filmow ale mam 6 widzow :D

Opublikowano

Nick: Blastofwin

Dlaczego nasz serwer: Ponieważ lubie serwery tego typu, co rozwesela mnie.

Ogar: Jup.

Dobre mikro: Tak.

Kanał YT: www.youtube.com/user/samoszniktv

Aktywnośc YT: regularnie wrzucam odcinki z fify, a z MC prowadze livy.

OIE6isU.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...