Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Connection Error

malpa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zainstalowałem sobie dekarona klikam i wyskakuje mi CONNECTION ERROR. ściągnąłem nowego clienta i to samo... wie ktoś co trzeba zrobić by śmigało...? może to być spowodowane przez router?

Opublikowano

xp. teraz wyskakuje ERROR OCCURRED WHILE DOWNLOADING PATCH. RESTART THE GAME AGAIN.... już robiłem reinstal i dupa... >,<

Opublikowano

mam problem co to jest firewall down gralem juz w dekarona ale takiego problemu nie mmialem to byl inny komp!!!!! a jak odpalam przez samego launchera to jest nonstop connecting...... i nic nie wiem co mam robic mam innego kompa teraz

Opublikowano

mam problem co to jest firewall down gralem juz w dekarona ale takiego problemu nie mmialem to byl inny komp!!!!! a jak odpalam przez samego launchera to jest nonstop connecting...... i nic nie wiem co mam robic mam innego kompa teraz

Shinsetowi chodziło o to byś wyłączył Firewalla zabezpieczenie Windowsa przed złym oprogramowaniem.

1) Uruchom przez administratora.

2) (Jeśli dalej nie działa) Wstaw Lunchera do wyjątków. (Wchodzisz w System i tam to robisz.... ...jest to w [Tut]Dla początkujących)

3) (Jeśli dalej nie działa) Zainstaluj grę na dysku C: (tym z Windowsem)

4) Sprawdź czy Firewall nie blokuje połączenia.

Jeśli dalej nie pomaga popytaj na forach o sprzęcie komputerowym.

segita.png
Opublikowano

Swojego czasu też miałem ten problem.

W mmoim przypadku było to zainstalowanie Dekarona w miejscu nie pasującym systemowi.

Zrobiłem tak:

1. Wywaliłem wszystkie dane dotyczące Dekarona z kompa.

2. Ściągnąłem nową instalkę,

3. W C:\ProgramFiles zrobiłem folder, który nazwałem "Dekaron"

4. Właśnie tam zainstalowałem Dekarona.

Po uczynieniu powyżsych kroków odpaliłem launcher. Raz po raz wywalał się komunikat "patch server does not exist" oraz "connection error". O ile updatowanie rusza, nie należy się martwić komunikatami, tylko próbować cały czas. Wreszcie Dekaron zostaje zparchowany i możemy grać (ew. hakować :P).

(\__/)

(='.'=) This is Bunny. Copy and paste bunny into your

(")_(") signature to help him gain world domination.

Opublikowano

odpalam gre przez LAUNCHERa jest non stop connecting... nie sciaga mi ABDATEow wogole dodalem dekarona i launchera do wyjatkow jak pisales connecting jest jak bylo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...