Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem.

bartek9603

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam nie gralem w metka od ponad roku mam konto 83 woj mental dobre skile ale konto zostało okradzione wiec to bylo główną przyczyną przerwy zostało mi tam jakies eq na sell stal +7 truciaki i sokół wiem ze tym eq raczej nic nie zdziałam ale szkoda mi zaczynac grac od nowa głównie dlatego ze mam dobre skile (all P) i zrobionego biologa .Macie jakiś sposób aby zarobić yangi ?? na tym lvl z slabym eq? gram na 20 serwie.

Opublikowano

1.Spróbuj wbić kilka 30lv i włączyć fish boty i małże selać .

2.Wbij 35lv wojem bodym zrób boja , załatw fms +9 sr 30+ ( teraz to nie problem ) i drop w M2 na metkach .

3.Kup jakieś itemki +7 , widzę że masz np. stal i idź do DT i jeśli zrobi Ci na +8 bd miał sporo hajsu .

u6pv.jpg

Opublikowano

Ja ci polecam sellnac stal i inne tam eq jakie ci zostalo. nakupic eq dt i lecisz na 9 all itemki

==========================================================================
================== Pomogłem ?? - Kliknij "Lubie To" ========================

Opublikowano

Polecam sprzedać wszystko co masz, za yang kupić FMS'y. Robisz postacie 20lv, i w tych FMS zmieniać bony (za wbicie 20lv dostajesz zmianki i dodania)

Opublikowano

Dh,fb,dt,metki,tak od zera zaczynac kup lepiej yangi na allegro i jak to możliwe że na 83 all P?

Opublikowano

Polecam sprzedać wszystko co masz, za yang kupić FMS'y. Robisz postacie 20lv, i w tych FMS zmieniać bony (za wbicie 20lv dostajesz zmianki i dodania)

dobra sprawa ;d

jz2s7h.jpg

Opublikowano

Na początek zrób dropka 25/35lvl i chodź na metki do m2. Dropisz ku i kd. Najlepszy sposób na zarobek, na niskim lvl.

a45e42aae9.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...