Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Aim do dowolnej gry FPS

Arekaaa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Na wstępie chciałem prosić moderatorów o przeniesienie do odpowiedniego tematu, gdyż nie znalazłem działu pytania w sprawie hacków. Z góry dzięki.

Poszukuję aimbota/wallhacka który działałby z większością gier FPS. Szukam hacka do Army Rage jednak nigdzie nie znalazłem. Może jakiś hack do innej gry pasowałby do tej? Nie wiem w ogóle czy coś takiego jest jak " Aimbot do wszystkich FPS'ów" ale jeżeli jest nie pogardzę linkami ;)

Pozdrawiam

Opublikowano

Poszukaj na google.Ale nie możesz od "tak" wpisać aimbot do wszystkich gier FPS gdyż każdy aimbot jest do innej gry i inaczej zrobiony.Najlepiej podaj tytuły gier do których chcesz aimbot'a.

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Aimbota chciałbym do Army Rage. Szukałem sporo w googlach jednak jedyny link do hacka do tej gry jest na stronach na których trzeba wykonywać jakieś ankiety. Nie musi być aimbot ale wallhack chociaż by się przydał :) Dzięki za pomoc

Opublikowano

Aimbota chciałbym do Army Rage. Szukałem sporo w googlach jednak jedyny link do hacka do tej gry jest na stronach na których trzeba wykonywać jakieś ankiety. Nie musi być aimbot ale wallhack chociaż by się przydał :) Dzięki za pomoc

Jeżeli na google nie ma żadnego takiego cheat'a to znaczy że nie ma do tej gry cheat'ów,lub jeszcze nikt nie zrobił.A te z ankietą to są po prostu fake ponieważ ktoś chce zarabiać przez te ankiety.

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...