Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Battlefield 3 Premium

TheHetmon12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.

Mam do was takie pytanie, otóż zakupiłem sobię Bfa 3, beż żadnego premium.

I moje pytania brzmią :

1.) Czy będę miał te wszystkie dodatki co w premium? ( bo gdzies tam wyczytalem ze 2 tyg czekam i mam te co maja premium )

2.) Czy jeżeli mam kupić premium, to nową grę?, czy tylko jakiś tam kod i ile by to kosztowało.

Dzięki za odpowiedzi

Pzdr.

Gość kamil40013
Opublikowano

1.Jeśli nie masz premium to żadnego dodatku nie otrzymasz za darmo. Dodatki można kupić w wersji pudełkowej w sklepie lub w cyfrowej na orgin'ie. Gdy miną dwa tygodnie od premiery dodatku dla graczy premium to po tych dwóch tygodniach normalni użytkownicy mogą kupić dodatek.

2.Nie musisz kupować nowej gry. Wystarczy, że kupisz klucz do Battlefield 3 Premium i masz premium. Premium występuje też w wersji pudełkowej. Ale w tym pudełku nie znajduje się nic poza kluczem.

Istnieje też takie coś jak Battlefield 3 Premium Edition. Jest to BF3+Premium w jednym. W twoim przypadku to nie jest potrzebne (:

Opublikowano

@up

Bardziej opłaca się kupić Premium, niż jakbyś miał kupować każdy dodatek z osobna. ;)

Zresztą poczytaj sobie dokładnie na battlelogu o premium. Co daje itp.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...