Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P]Wystąpił problem z aplikacją

XaweroRulez

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam duży problem, mianowicie po włączeniu CA, wszystko jest elegancko, biegnie ten żołnierzyk (podczas ładowania), dobiega do końca i crash, wywala czarny ekran i bug, że wystąpił problem z aplikacją Combat Arms [...]. Te poradniki o wyłączeniu zapór i wyłączeniu anty-virusa nie pomogły, te o HackShieldzie także.

Co z tym zrobić?

Dodam, że grałem na tym komputerze w Combat Arms i nic w nim nie zmieniałem, wszystko było elegancko do czasu, kiedy zacząłem grać w CoD 4, bo wtedy usunąłem CA, ale teraz znów chciałbym pograć w CA (a grałem z rok temu, taka nowa mapka wychodziła, samolot jakiś czy coś takiego..)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Gram w PESa na padzie, odłączony jest, miałem też program który "zmienia" klawiaturę w pada (gram na 2 klawiatury i 2 pady, w 4 osoby) ale go usunąłem. Zraz sprawdzę ten filmik

:)

#EDIT Filmik nie działa.. O co chodzi z "ESET"? To ściągnę i według ww. punktów wszystko zrobię :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Gram w PESa na padzie, odłączony jest, miałem też program który "zmienia" klawiaturę w pada (gram na 2 klawiatury i 2 pady, w 4 osoby) ale go usunąłem. Zraz sprawdzę ten filmik

:)

#EDIT Filmik nie działa.. O co chodzi z "ESET"? To ściągnę i według ww. punktów wszystko zrobię :)

Estet to antywirus. Pobierz go i zrób co tam jest podane.

@edit przeinstaluj grę jeszcze. Pobierz najnowszą instalkę.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Znalazłem sam, ale ściągnąć nie mogę, bo wszystkie wersje testowe mają popsuty download.. Ma ktoś jakiegoś linka działającego może? :3

Każda wersja będzie testowa. Pełną wersję można tylko kupić. wpisz w google ESET i pierwszy lepszy link(dobre programy itp).

// Przypominam przy okazji, że na forum obowiązuje zakaz piractwa więc nie mówcie o żadnych crakach itp

674071459604241683421.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...