Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Sejf w WarZ

szewa777

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie, bo kupiłem sejf i wiem, że mogę go użyć na jednym serwie, nie moge zmieniać hasła ale czy jak będzie update lub restart serwerów ten sejf znika czy zostaje ? I czy on jest w ogóle na stałe czy na jakiś czas ?

I jeszcze pytanie w jakim mieście polecacie go postawić i czy normalny gracz albo zombie mogą mi go zniszczyć ?

Opublikowano

Nie da się zniszczyć. Jeżeli inny gracz zna kod, to może zobaczyć i wziąć co jest w środku. Sejf jest na jednym serwerze i zniknie wtedy, gdy serwer zostanie wyłączony lub nieopłacony. Wtedy sejf i jego itemy idą do GI (SAFEZONE) właściciela. Sejf stawiasz tam, gdzie najczęściiej bywasz.. :) Pozdrawiam!

Opublikowano

Chwilkę,podłączę się do tematu ;) Właśnie mam zamiar sobie kupić sejf. Czyli jeśli serwer zostanie skasowany lub nieopłacony to przedmioty nie znikną tylko zostaną przeniesione do Global Inventory?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...