Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

M2Bob - Za Darmo - Key z Allegro

Zaxer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Najpierw sprawdz czy sprzedajacy ma dobre komentarze (opinie) jesli tak zobacz czy ktos juz kupil od niego i sprawdz czy dostal pozytywnego komenta jak tak to smialo kupuj .

EDIT:down

I po co powielacie te odpowiedzi ;3

BUM

Opublikowano

OOO wlasnie jezeli ma ktos aukcje z allegro to bym poprosil bo ja jakos znalezc nie moge...

charizard.gif

Zagraj ze mną w POKéMONY już dziś! :3

Opublikowano

Jasne, że się opłaca.

Mój kumpel kupił pare razy, czyli myślę, że warto.

Na allegro można znaleźć łatwo.

nie zapomnij zobaczyć czy sprzedający ma pozytywne komentarze.

Opublikowano

Opłaca się. Jeśli sprzedawca ma powyżej 200 pozytywnych komentarzy to możesz śmiało kupować.

Jednak rzadko kiedy można znaleźć aukcje z tanimi keyami. (np. w tym momencie nie ma żadnych aukcji)

Opublikowano

Normalnie kosztuje 10euro na 40/30dni czyli około 40zł, czyli jak będzie kosztować mniej to myślę że to będzie Fake,

Najlepiej będzie kupić prosto ze strony:

http://m2bob.net/?site=buy 

Może i pewnie, ale drogo..

Na allegro były automaty co sprzedawały bota na miesiąc za 24zł, na 3dni za 2zł z groszami.. :)

Opublikowano

Najlepiej kupic ze strony producenta na alegro moze byc kay na 3 dni po 2 dnia kupujacy wystawi pozytywa mijaja 3 dni a klucza nima skonczyl sie xD

==========================================================================
================== Pomogłem ?? - Kliknij "Lubie To" ========================

Opublikowano

Może i pewnie, ale drogo..

Na allegro były automaty co sprzedawały bota na miesiąc za 24zł, na 3dni za 2zł z groszami.. :)

Prawda.

Sam widziałem.

Opublikowano

Najlepiej kupic ze strony producenta na alegro moze byc kay na 3 dni po 2 dnia kupujacy wystawi pozytywa mijaja 3 dni a klucza nima skonczyl sie xD

Dokładnie, klasyczne oszukiwanie na allegro :) Chyba bardziej się opłaca kupić ze strony m2boba... To tak jak kupowac postać która ma napisane Aura miecza M1-P i liczyć że będzie na G10....

Opublikowano

Nie sugerujcie się liczbąkomentarzy. Najlepiej jest mieć tydzień, dwa rozruchu i potem wystawiać komentarz. Większość osób wystawia komentarz w ten sam dzień co dostaną ten przedmiot. W poniedziałek odstanie klucz, wbije go. Klucz działa i już leci komentarz. Na drugi dzień już nie jest sprawne i co teraz ? Lepiej jest prosto od producenta.

• 7 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...