Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem po aktualizacji 8.4

VegetaSSJ3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie,

Jestem tu nowy i na wstepie sie przywitam:)

Mam problem z tą gierka, zaczołem swieżo grac chyba jeszcze na wersji 8.3 po tygodniu podczas sprawdzania aktualizacji luncher pobrał wersje 8.4 i od tej pory mam problem. Sprawa wyglada tak ładuje gre do ekranu logowania wpisuje email i hało działa załącza sie synchronizacja ekwipunku itp... i gdy przechodzi przez synchronizacje sklepu do pojazdów nagle wywala mnie z Gry zwija mi ekran i zamyka gre... restart kompa, wgrywanie na nowo gry nic nie daje ciagle to samo ostatnio pojawił sie coprawda mój profil ten gdzie widac czolgi ale jest on w tle i po chwili znów sie zamyka gra... nie mam już siły ciagle w tym samym momencie nie znam sie tak za bardzo na grach typu przegladarkowego.. pomóżcie prosze!!

:unsure:

Opublikowano

1. WOT nie jest grą przeglądarkową

2. pokazują ci się jakieś errory ? lub coś w tym stylu ??

3. mi wygląda to na problem z kartą graficzną lub płytą główną [miałem podobne sytuacje]

4. spróbuj zaktualizować sterowniki karty graficznej

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

celeron 1.8 dual core 1 G Ram karta zintegrowana 128MB Sis Mirage to laptop wiec wiadomo... ale wczesniej działa normalnie z dnia na dzien padlo erorów nie wyświetla poprostu zamyka program przy odswierzaniu modułów/pojazdów..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...