Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] SMS

Hycletv

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym kupić paczke przez SMSy na mojego mechanika. Chciałem wysłać SMSy na Foundsy z telefonu z PLUSa. Wysłało bez problemu, foudsy doszły, wszystko elegancko.
Problem jest że nie moge wysłać ze starej Nokii z Operatora PLAY. Wysyłam wiadomość PAY na ten numer podany, i wiadomość się wysyła 5 minut poczym pojawia się problem że nie można wysłać wiadomośći. Tak jakby coś blokowało. Macie pojęcie co to jest??

Opublikowano

Mam 40 złotych na koncie, na SMS potrzebuje 7.50 o ile sie nie myle, no zaokrąglijmy że 8 złotych.

PS. Dodam że kolega ma z PLAYa i wysyła SMSy na foundsy i nie ma takich problemów. Myślicie że to coś z telefonem lub mam jakąś blokade sieciową?? Telefon jest na karte. Miesięcznie doładowania za 30 złotych na jakiś okres czasu.

Opublikowano

Albo nwm, bo np na innych grach jest ograniczenie że np do 1 konta mogą być przypisane max 2 numery, żeby ograniczyć przypadki sprzedawania czegoś za doładowanie itd.

436951440626370320491.png

Opublikowano

Próbowałem wsadzić kartę sim do innego tele- nic nie daje. To z przypisaniem numeru też nie możliwe. Bo kolegą działa a mi nie, musi być coś z ustawieniami chyba z operatora Play. Proszę o pomoc.

Opublikowano

Napisz do Boku

Kup P4F Funds---> wybierz boku sms--->potwierdź --->jak masz okienko, tam gdzie masz wpisać numer to pod spodem jest "Skontaktuj się z nami" a następnie "Submit a request"

461151420292002410470.png
Opublikowano

@UP

Skoro w ogóle wiadomości nie może wysłać, to co mu BOKU pomoże? To nie ich sprawa, bo bez wiadomości nie ma zamówienia.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

@UP

Skoro w ogóle wiadomości nie może wysłać, to co mu BOKU pomoże? To nie ich sprawa, bo bez wiadomości nie ma zamówienia.

Eee co? A no w sumie, oni pewnie odpiszą mu że ma się skontaktować z operatorem

461151420292002410470.png
Opublikowano

Możliwe, że są to środki z jakiejś promocji czy coś... Play daje coś takiego jak : Kup doładowanie za ileś tam, a dostaniesz 50% tej kwoty gratis... Więc możliwe, że są to środki promocyjne, które możesz wydać tylko na połączenia i sms-y :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...