Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Prośba] Czy wykona ktoś dla mnie tą paczkę?

THEMinePL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejka,

tak jak w temacie chcialbym się zapytać czy ktoś wykona mi paczke z kilkoma modami na 1.5.1

Mody:

Enchant view

Dynamic lights

Rei's minimap

Optifine

forge

Za wykonanie daje limit lajków!

Opublikowano

ja wykonam każdemu.

mca.pngSpotykam herobrine gdy gram na single played gdy stworze nowy świat.On tam już jest :(.Kurde zadużo dedów i bódynków które nie mogły się wygerować .Legenda jest prawdziwa.Notch miał brata ale gdy zmarł jego duch krąży w minecraft.
Opublikowano

jeszcze nie jest gotowa.

Fajne zdjęcie ??

mca.pngSpotykam herobrine gdy gram na single played gdy stworze nowy świat.On tam już jest :(.Kurde zadużo dedów i bódynków które nie mogły się wygerować .Legenda jest prawdziwa.Notch miał brata ale gdy zmarł jego duch krąży w minecraft.
Opublikowano

gotowa.

Ale nie wiem jak ci dać linka skołuje coś.

Opublikowano

okej wżucam.

2 godziny będzie się przesyłać

Opublikowano

http://www.mediafire.com/?sq6hmdz7k7i0cf1

Sory że tak długo mam słabego neta.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...