Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak puszczac muzyke z YouTube na ts przez music bota?

Russek14

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

UWAGA ! to DOTYCZY WINDOWS 7!

1) Ściągasz Virtual Audio Cable z postu wyżej i instalujesz

2) Wchodzisz w (Win7) Panel sterowania ---> Sprzęt i dźwięk ---> Dźwięk ---> Nagrywanie ---> Ustawiasz Line 1 lub Line 2 jako "Domyślne urządzenie komunikacyjne"

3) To samo , czyli "Panel sterowania ----> Sprzęt i dźwięk...." tylko zamiast w nagrywanie wchodzisz w Odtwarzanie i klikasz prawym przyciskiem myszy na Headphones (Słuchawki) lub Speakers (Głośniki) - zależy przez co chcesz słyszeć muzykę itp., klikasz prawym przyciskiem myszy na jedno z tych dwóch i ustawiasz jako "Urządzenie domyślne"

4) Teraz odpalasz TeamSpeaka wchodzisz w Opcje (ja mam TS spolsczony) ---> Przechwytywanie (mikrofon jest obok) i pod listą profili (Profile) klikasz na zielony + i tworzysz nowy profil np. muzyka

5) Teraz - ustawiasz "Urządzenie przechwytywania" na Line 1 lub Line 2 ( zależy co wybrałeś w 2 pkt.)

6) Zaznacz "Wykrywanie aktywacji głosem" i klikasz Apply

7) Wchodzisz na jakiś serwer , szukasz muzyki na YT i puszczasz - jeśli kropka obok twojego niku świeci się na jasnoniebiesko/błękitno to znaczy , że muzyka leci

Jeśli chcesz żebym ci odpowiedział na pytanie, nie zapomnij zacytować mojego postu lub mnie oznaczyć  :)

• 3 miesiące temu...
  • 3 miesiące temu...
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

Na win xp działa tak samo tylko inaczej się wchodzi w ustawienia dźwieku

dokładnie koledzy. troche inwencji. Koledzy podają rozwiązanie jak debilowi, po czym wy nie umiecie zrobić bo ikonka jest inna w rogu ekranu, albo panel sterowania jest inny.

Zasada ogolna jest taka. w zasobniku systemowym (ikonki obok zegarka) klikacie prawym przyciskiem na glosnik i wybieracie urządzenia do nagrywania badź jak ja mam recording devices. W każdym windowsie jest to tu i tak samo się wchodzi. reszta opisana wyżej przez kolegę plokpl123

Profesjonalne Wsparcie Serwerów TeamSpeak3          Boty funkcyjne na Serwery na zamówienie         Twórca bety Dużego Bota Serwerowego TS3

Kontakt:

PW     GG: 2660269     e-mail: [email protected]

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Ma pobrane wszystko, bot mi działa bez zarzutów, ale ... robię tak jak Wy, ale muzyka z YT ni ch*ja nie chodzi ... Gdyby ktoś był miły i by opisał ładnie pod XP to, byłbym w 100% wdzięczny ... !

Są ludzie, których uprzejmość gorsza jest od bezczelności.

Pomogłem ? Zostaw po sobie ślad :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...