Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] New Wall's by BombWork!

pieczara22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!
ss:

uzzl.jpg

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

cnbb.jpg

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

clft.jpg

cimy.jpg

skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/e788dd065b6eab3be7ee39ff203d63677336cfc1d637db447aefafccd956e3fc/analysis/ 

password: BombWork

dl:

http://www28.zippyshare.com/v/855836/file.html  

Żeby było widać mury wystarczy rozpakować MPCforum następnie podmienić 3 foldery a/b/c i spakować

EDIT!
Żeby mury nie były białe trzeba dodać 3 textury do MPCforum/a/buldings (są w paczce).

Opublikowano

Rozmiar muru zgadza się z oryginalnym? (długość i grubość oraz kierunek ustawienia) Mam na myśli czy po wgraniu trzeba będzie ręcznie ustawiać mur, by się wszystko zgadzało.

Opublikowano

Rozmiar muru zgadza się z oryginalnym? (długość i grubość oraz kierunek ustawienia) Mam na myśli czy po wgraniu trzeba będzie ręcznie ustawiać mur, by się wszystko zgadzało.

Wystarczy że podmienisz i będzie ok.

Opublikowano

Murek bardzo ciekawy :) Napewno wykorzystam oczywiście zostawiam lajka ^ ^

@Edit czemu mam cały biały mur?

1390758008-U305854.png graphic.png

Opublikowano

Murek bardzo ciekawy :) Napewno wykorzystam oczywiście zostawiam lajka ^ ^

@Edit czemu mam cały biały mur?

A właśnie zapomniałem dodać że trzeba dodać do folderu MPCforum/a/bulding/ 3 textury które tam są...

jakie jest haslo do archiwum?

Hasło: BombWork

jaev.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Słabe wykonanie mur wyciagniety z jadedynasty tak jak kazda twoja praca

Nic nadzwyczajnego :)

Jesteś pewny nellz ?

To rozpakuj sobię każdą grę i zobacz czy wyciągane czy nie.

Jak przeszukasz i znajdziesz coś to wtedy możesz pisać, że wyciągałem.

Mury robiłem sam.

xxx

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...