Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Switchbot na więcej niż 5 Slotów!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie, poszukuje bota z możliwoscią zmianiania bonów w wiecej niż 5 slotach jak to jest w standardowej wersji od Padmaka :>

Za pomoc daje ++++! :>

I wszystko jasne...

Opublikowano

Jest taki, kolega z Nightcore ma, może ustawić ile slotów chce - z zasady nie daje wiecej niz 25 bo mu metka zamula.

Trzeba coś z moda wyciągnąć skryptować i pythonloaderem odpalić .

Dla mnie czarna magia.

I wszystko jasne...

Opublikowano

Znam jeden sposób na zmienianie bonów na więcej niż 5 spotach jednocześnie wystarczy że odpalisz kilka tych botów http://www.mpcforum.pl/topic/514706-dl-switchbot-w-pythonie/ (nie działa odpalanie kilku botów w mh od kamera). Dodam że nigdy tego nie robiłem lecz raz widziałem film na youtube jak właśnie pewien gracz bonował 8 itemów jednocześnie w taki oto sposób więc warto sprawdzić. (nie zapomnij w każdym odpalonym bs ustawić odpowiedni slot do bonowania - 0 jest to 1 slot, 1 jest to 2 slot, 2 jest to 3 slot, itd.)

Opublikowano

Chłopie pisałeś że kolega ma więć weź od niego. Wszyscy tłumaczą że nie ma a Ty nie kumasz. Jak by był to znalazł byś go w spisie a wiec ten na 5 slotów to max przyjmnij to za pewniak i ewentualnie dubluj następnymi kontami. Pozdrawiam.

• 3 miesiące temu...
  • 1 rok później...
Opublikowano

C***a sie znacie wszyscy jest tylko nikt Ci nie powie bo myślisz że hajsy na allegro skąd sprzedają bonują na 3 clientach po 30 itemów i 90 itów na raz idzie :) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...