Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fun4u.S2[Pvp Only][2 piękne areny !][100 Slotów][Survival Games][Pare parkour][Kasa za zabicia][Admini +16 lat][1 osoba vip!][Dedyk 24/7][Ave ja]

Iliver

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

2gtu32d.png

Fun4U Serwerownia Minecraft

== Pvp Only s2 ==

IP: PvpFun4u.yfun.pl Start:18

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Informacje:

TYP: PvP-Only
Sloty: 100
Potwory: Tak
Zwierzęta: Tak
PvP: Tak
Premium: Nie
Nether: Nie
BialaLista: Nie

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

23lyxr5.png

-------------------------------------

Właściciel: DoctorWhom*16Lat*

HeadAdmin:Haczyn*19Lat*

-------------------------------------

o6jpxs.png

1.Świetnie zbudowaną i kreatywną arene

2. Arene survival Games

3.Kupno enchantó

4.Kupno diamętów

5.Kasa za zabicia

6.Automatyczny sms shop

7.Administracje +16

Kontakt gg:45760639

Kontakt skype: razeer171

Opublikowano

hahaha to jest 2 moj serwer stary wiec... 1 to fun4u.yfun.pl 2 to pvpfun4u.yfun.pl 1 to wojny gildi 2 to pvp only i poco tak piszesz?

Opublikowano

Krzysiek-racja

Spawn zrobiony na odpierdol, zostalem zaatakowany na terenie spawnu bo administracja nie zna podstawowych komend i obok enchantu jest juz Wildrness

Ogolnie-NIE POLECAM

1378238828-U336505.png
Opublikowano

Zamknij ryj posluchaj serwer ma ip pvpfun4u.yfun.pl a nie fun4u.yfun.pl pizdusiu masz 13 lat wiem bo oszukales mnie juz pojechales na policje jak gadales?

Opublikowano

Zamknij ryj posluchaj serwer ma ip pvpfun4u.yfun.pl a nie fun4u.yfun.pl pizdusiu masz 13 lat wiem bo oszukales mnie juz pojechales na policje jak gadales?

Ja nie wiem skąd takie dzieci biorą pieniądze na serwery...

Opublikowano

boze... mam 16 lat H@ ma 19 poprostu z krzyśkiem mam napinke przez około 1 rok i mnie dziecko straszy no sroy..

ty masz 16 lat jak na tsie masz głos na 12 latka bachorku i nie przezywaj bo jak coś możesz wbić na ts zobaczymy kto kozak

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...