Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer RioV. Głosujcie jaki ma być !

daftygreg14LS

Serwer Riov  

31 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki chcecie serwer RioV ? Zmodowany czy nie ?

• Zmodowany !
      24
    • Zwyk?y bez modów !
      7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. To ja MurzynZJamajka. Mam dla was propozycje. Pewnie pamiętacie serwer RioV od DraG'a. Jeśli tak robi on kolejny serwer tylko on chce aby nie był zmodowany a ja aby był z modami. Pomyślałem że zrobię ankietę specjalnie dla was abyście głosowali jaki ma być.

Pozdrawiam MurzynZJamajka ;*

DAJ LIKE DLA MURZYNA :3

mca.png

Opublikowano

Oczywiście że zmodowany i prosze wrzucić forestry i balkons weapon mod czy coś z nowymi broniami

zu439g.jpg

Opublikowano

IC2 ,Build Craft , MFFS . Iron Chest ., LiquidMetals

, IC2NuclearControl , inventory tweak;s , CompactSolars ,CC Cable . computer craft , BioLock , BiblioCraft , BCIC2crossover 2.0 . AdvancedMachines. AnimalBikes mini map itp.. ;d

Opublikowano

Mo creatures bedzie a tych wyzej nie . To bedzie typ survival / rpg ss prezentujacy mala czesc nowosci :)

weaponsh.png

Czekam na dalsze propozycje

x2n.png

Opublikowano

Tak jak @uP
bez tych bulid craftów i indrustialów tylko balkons weapon moda czy coś z nowymi broniami i rudami i dodajcie " Namioty rozkładane "
co sie młotkiem robi :D
Żeby były muszkiety itp.
Dajcie mało modów, ale dobrane żeby były i uwarzajcie na lagi bo nie każdy ma kompa rakiete lub internet.
I optifine w trosce o słabsze komputery.

I na kiedy bedzie przewidywany start i ile sprzęt bd mieć gb ramu ?

Bo jak chcecie robić serwer z modami na minimum 20 osób i 8 gb to minimum, gwarantuje że ludzie na vipa kupno się znajdą gdy będzie super oferta a narazie to może zacznijmy coś z forum myśleć

Prosze odpisać biorę to na powarznie

Jak coś w sprawie autorskiego launchera moge pomóc w grafice

zu439g.jpg

Opublikowano

Tak jak @uP

bez tych bulid craftów i indrustialów tylko balkons weapon moda czy coś z nowymi broniami i rudami i dodajcie " Namioty rozkładane "

co sie młotkiem robi :D

Żeby były muszkiety itp.

Dajcie mało modów, ale dobrane żeby były i uwarzajcie na lagi bo nie każdy ma kompa rakiete lub internet.

I optifine w trosce o słabsze komputery.

I na kiedy bedzie przewidywany start i ile sprzęt bd mieć gb ramu ?

Bo jak chcecie robić serwer z modami na minimum 20 osób i 8 gb to minimum, gwarantuje że ludzie na vipa kupno się znajdą gdy będzie super oferta a narazie to może zacznijmy coś z forum myśleć

Prosze odpisać biorę to na powarznie

Jak coś w sprawie autorskiego launchera moge pomóc w grafice

Mody będą oczywiście dobrane :) Pod serwer typowo survival jesli uda się wgram tez jakiś plugin na gildie etc. Znajdziecie napewno wiele nowych i ciekawych broni / rud / nowe biomy i ciekawe tereny oraz wiele nowych ciekawych mobow .

@LexPL nie masz się co obawiać to nie mój 1 serwer na modach potrafie konfigurować serwery aby zużywały mniej ramu niż niektóre zwykłe :) o lagi niemacie się co obawiać :)

A co do optymalizacji oczywiscie bedzie najnowszy optifine + reis minimap :)

A start niemam pojęcia mam nadzieje że do maja się wyrobie :)

Pozdrawiam .

x2n.png

Opublikowano

zrób po prostu na tej samej paczce, która była

a jak Drag nie miałeś dochodów z serwera i były lagi wystarczyło napisać na forum a ktoś na pewno by się zgłosił do pomocy a ja już na pewno bo serwer był za******* i nie ma sensu nic tam zmieniać

Opublikowano

Ciesze sie drag a co do forum to robi ktoś czy coś ? Kiedyś robiłem na cs innym ludziom na xaa ale to dawne czasy były xD

Poszukam jakichś fajnych szablonów xD

Jak coś to macie kogoś od forum chyba ?

Żeby był tam sklepik, info o craftingu itp

zu439g.jpg

Opublikowano

Stroną sam się zajme niewiem jak to będzie z systemem vip / sklepik itp. co do craftingu to jest craft guide czy jakos tak all recepty pod g . Pliki mam już gotowe tylko małe poprawki mapka + stronka jakaś :) Mody będą całkiem inne niż na poprzedniej wersji wg. mnie bardziej dopasowane :)

Jesli ktos chcialby zrobic stronke www nie forum to prosze pisać na pv albo skype : cosatm .

x2n.png

Opublikowano

Mo creatures, i jakieś nowe bronie,.

- Ten tylko wart nazwy człowieka, który ma pewne przekonania i potrafi je bez względu na skutki wyznawać czynem. - Józef Pilsudski.

- Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach to klęska. - Józef Pilsudski.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...