Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Zamiana mobow?

Ziolorz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich - przeczytalem kiedys na tym forum ze mozna zamienic moby (np-luczniki-na dzikie psy) chcialbym sie dowiedziec czy to jest mozliwe? gram na pl i ewentualnie jak to zrobic jakich programow trzeba uzyc?i w jakich folderach szukac? jestem laikiem w tych sprawach i prosilbym w miare proste komentarze,wypowiedzi ---- dzieki za wyrozumialosc i madre odpowiedzi --pozdrawiam starszy i leniwy gracz metina

Opublikowano

to znaczy interesuje mnie aby odpowiednie moby zamieniac po to aby szybciej dropnac odpowiednie itemki do ulepszen a czy one podbiegna czy ja to jest nie wazne

Opublikowano

Coo? :D Nie da się zmienić miejsca występowania mobów, ty zmieniasz tylko ich teksture. Jak by ci to wytłumaczyć, dajmy na to że masz miecz na 1lv który ma tam 50-60 wartość ataku (przykładowo) i zmieniasz tylko jego teksturę czyli jak on wygląda nie zmieniają się wtedy wartości ataku czy inne rzeczy. Nie wiem jak by ci to inaczej wytłumaczyć. ;d

23/7 na MPC ;__;

kccsoc.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...