Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] ktora wybrac?

oludu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

poszukuje postaci mam 6300 pz i zastanawiam sie nad trzema postaciami

a mianowicie nad:

Vi, Elise, Zed- akurat on najmniej;)

chcialbym postac naprawde taka, ktora by mi sie nie znudzila, mzoe byc i trudna, gram chwile czasu juz w lola:)

wymienie postacie jakie mam, moze to wam pomoze w doradzeniu wam :

alistar

akali

darius

garen

fidle

jarvan

jax

jayce

karthus

master

olaf

pantheon

talon

teemo

twitch

veigar

volibear

wukong

chcialbym postac, ktora znaczaco rozni sie od tych ktorych mam, licze na wasza pomoc, pozdrawiam

dodam, ze chcialbym postac dobra ktora jest na poczatku tak i na koncu mocna;]

Opublikowano

3150 - Kassadin, 6300 - Zed. Obie postacie są trudne do ogarnięcia, ale jak już nauczysz się nimi grać to przyjemność ogromna. Zwłaszcza Kassa :D Te 2 champy nie znudzą ci się na pewno :D

Opublikowano

Oczywiście że Zed. Sam niedawno kupiłem Vi (2tyg temu, może i mniej) i już się znudziła. Aktualnie gram Fiorą bardzo dynamiczna postać, naprawdę bardzo przyjemna ładnie ciśnie papierki, ale dopiero drugi dzień więc nie wiem czy się nie znudzi. Tak jak juz pisałem z tych 3 postaci bierz Zeda.

A naprawdę Fior jest aktualnie mało więc nie bój się że ktoś ci zajmie picka, a Fiorą trzeba grać bo zaraz stanie się to co z karmą-;-

Opublikowano

Właśnie, zapomniałem o Fiorze :D Super champ, zabijanie pod turrerem bez straty nawet 1 hp daje ogromną frajdę @up nie powinna ci się tak szybko znudzić (chyba że będziesz nią maniaczyć przez cały czas :D)

obejrzyj sobie to, kwintesencja zeda :D i przestroga - nigdy nie wbijaj "na pałę" nawet fiorą

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...