Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Pomoc w osiągnięciu

BolekBezLolka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

"Wygraj zastrzeżone dla klasy S sprinty i wyścigi na torze w trybie wieloosobowym 250x" i za to dostajemy pakiet z samochodami

Moje pytanie polega na tym czy jest jakiś bot co zaczyna wyścig i go kończy na trybie wieloosobowym ?

Opublikowano

Wydaje mi se ze jest coś co na samym początku juz wygrywa tyle ze odrazu to przewarznie zgłaszają bo to widoczne na kilometr

Opublikowano

No jest taki bot , ale nie sprawdzałem dokładnie czy nabija on te wyścigi

Trainerek od GMZ :

Download :

http://pl.rghost.net/45228041

Skan za moment ;)

@edit ,

Jest i skan :

Zasysaj :

https://www.virustotal.com/pl/url/c4efbd6e1a43595848d9969dca1e6ea6cde754022835b3ed0b9b68346c9c191d/analysis/1365926184/

Linki wstawiamy w code.

benq10r

Opublikowano

fajnie tylko na mapie nie ma zawodów z klasy S tylko ucieczka drużynowa

Poczekaj na rotację.

Codziennie są inne trasy. Jutro będzie trasa na klasę S.

Opublikowano

@Up .

Ale o co Ci chodzi z tym autofinishem ? W bocie od GMZ czy jak ? Auto finish załączasz ( w tym przypadku F9) i po tym , jak pojawi się już wyścig , napis start , po prostu wychodzisz . W tym momencie sprytnie losowane są karty , jak i zdobywana gotówka ( też i resp jak nie masz 60 lv) .

Opublikowano

@Up .

Ale o co Ci chodzi z tym autofinishem ? W bocie od GMZ czy jak ? Auto finish załączasz ( w tym przypadku F9) i po tym , jak pojawi się już wyścig , napis start , po prostu wychodzisz . W tym momencie sprytnie losowane są karty , jak i zdobywana gotówka ( też i resp jak nie masz 60 lv) .

chodzi mi o wygrywanie wyścigów na osiągniecie ale mi nie zalicza

Opublikowano

Najkrótsza trasę weź pojeździj bez bota .. Na prawie każdym cheacie opcja ta nie działa . Samemu też można :>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...