Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Kody na karty do gry Duel of Champions

stokarz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam dla was parę kodów które działają na każdym koncie. Dostaniecie po wpisaniu ich parę zestawów posiłkowych i inne mniejsze.

A oto one:

1. Kod: A3D-WER-Q8E-DF2-E4J (3 Premium Booster packs (zawiera po 12 kart), 10 000 gold)

2. Kod: M3R1-XMAS-2YOU-FROM-D3VS (alternatywna karta obozowisko)

3. Kod: TH4NK5FBF4N5 (jedno doładowanie do Golda, które działa w pięciu grach)

4. Kod: 5ORRY54TURD4Y (dodaje 100 pieczęci i pakiet)

5. Kod: WE-ARE-NO-TROLLS (1 pakiet)

6.

http://www.penny-arcade.com/static/duelofchampions

- wygeneruj sobie kod dający ciekawy rzeczy! Podziękowania dla użytkownika Mikos-

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

@Topic

Kody opisane to:

1 Kod: A3D-WER-Q8E-DF2-E4J (3 Premium Booster packs (zawiera po 12 kart), 10 000 gold)

2 Kod: M3R1-XMAS-2YOU-FROM-D3VS (alternatywna karta obozowisko)

3 Kod: TH4NK5FBF4N5 (jedno doładowanie do Golda, które działa w pięciu grach)

4 Kod: 5ORRY54TURD4Y (dodaje 100 pieczęci i pakiet)

5 Kod: WE-ARE-NO-TROLLS (1 pakiet)

możesz edytnąć i to wrzucić, pozdrawiam.

ps. ad me: Kamko01

wobqx.jpg
Opublikowano

Cześć, mam dla was parę kodów które działają na każdym koncie. Dostaniecie po wpisaniu ich parę zestawów posiłkowych i inne mniejsze.

A oto one:

A3D-WER-Q8E-DF2-E4J

TH4NK5FBF4N5

M3R1-XMAS-2YOU-FROM-D3VS

5ORRY54TURD4Y

WE-ARE-NO-TROLLS

Hmm mam pytanie czy działa wam kod 5ORRY54TURD4Y ? Bo mi właściwie nie działa :C i nie wiem czy to po prostu błąd u mnie czy go już wyłączyli...

_s0.zmniejszacz.pl_pizap.com137651119529

Opublikowano

Oczywiście że działa wszystko jest okej. Spróbuj go skopiować i wklejić albo jeśli to właśnie robiłes przepisz go ręcznie.

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Hmm mam pytanie czy działa wam kod 5ORRY54TURD4Y ? Bo mi właściwie nie działa :C i nie wiem czy to po prostu błąd u mnie czy go już wyłączyli...

Też mam taki problem. Czy aby na pewno to nie był kod aktywny przez 1 lub 2 dni ? Albo coś w tym guście.

Możecie dodać jeszcze ten kod do listy

DUEL-AVEC-O-GAMING - Pakiet wsparcia premium

Opublikowano

Niestety,żaden kod nie działa.Nawet jak wpisuje go ręcznie.Wie ktoś w czym jest problem?

d51.png

"W MOIM SERCU JEDNA WIARA, JEDEN KLUB, JEDNO BICIE, GALAKTYCZNY REAL MADRYT KTÓRY KOCHAM PONAD ŻYCIE.W MOICH ŻYŁACH BIAŁĄ KREW, TEN KLUB MOIM NARKOTYKIEM, NIE ROZSTAJE SIĘ Z SZALIKIEM, JESTEM JEGO FANATYKIEM"

Opublikowano

Wszystkie kody działają poprawnie, dzięki wielkie stary :).

Też mam taki problem. Czy aby na pewno to nie był kod aktywny przez 1 lub 2 dni ? Albo coś w tym guście.

Możecie dodać jeszcze ten kod do listy
DUEL-AVEC-O-GAMING - Pakiet wsparcia premium

Twój kod nie działa niestety.

Jak coś znajdę to tu wrzucę :).

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

Opublikowano

Wszystkie kody działają poprawnie, dzięki wielkie stary :).

Twój kod nie działa niestety.

Jak coś znajdę to tu wrzucę :).

To dziwne. Mi działał.

Opublikowano

Mi działają wszystkie kody które tu są, wyrobiłem już 6 kodów

Opublikowano

Wiem że jest już podpięty temat ale zobaczcie na datę opublikowania tego postu z kodami przeze mnie. Było to jeszcze przed powstaniem działu, napisałem to w inne mmo a teraz temat został przeniesiony tu ;)

1366981151-U331881.png
By Vanosz

Opublikowano

Dajesz na sklep i dajesz realizuj kod.

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Może jakieś inne wrzucą :F

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

Bardziej nie chodziło mi o to dlaczego nie działa ale, skoro widocznie ten kod już jest nieważny, to można zaktualizować dział coby ludzie nie martwili się, że nie dostają stuffu i nie pisali kolejnych postów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...