Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nowy serwer][1.5.1] Wojny gildii! MOCNY Survival ! [24/7] Dużo slotów!

ZgredzioPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mca.png

IP: 5.9.62.9:37575 - Survival

mca.png

HeadAdmin : Obecny

Admini : SeWek , Zgredzio, Fedek007, Mr1sloeb11

mca.png

Na serwerze mamy wgrany system robienia gildii za jedyne 20 sztabek żelaza ;) ! , tworzysz gildie ! tylko za pomoca jednej komendy ! bez proszenia sie administratora i pisania podań na forum ! gildie może mieć każdy ! . Juz teraz mozesz zostac na serwerze bezbronnym farmerem ;) a swoje zboże lub trzcinę sprzedawaj potęznym gildiom ! stworzonym przez naszych graczy ! moze jednak nudzi cie zycie spokojnego farmera i masz talent do

rządzenia ludzmi ?? To zrób własną gildie ! zacnzij od małego domku ! a skończ na potężnym imperium ! prowadz wojny z innymi gildiami ! lub przeprowadzaj z nimi sojusz ! to już wszystko zależy od ciebie ! Co jeszcze jest na naszym serwerze ? sa wgrane prace ktore umożliwiają zarabianie w prosty sposób pieniędzy ! bądz farmerem a wszystko to co wychodowałeś sprzedawaj potężnym impierium zrobionym przez naszych graczy ! , lub bądz górnikiem ! i w taki sam sposob jak farmer ! sprzedawaj wszystko to co zdobyles ! diamenty , kamień, żelazo ! lub zostaw to dla siebie zależy to już tylko od ciebie ! A może jednak zostań zastępcą króla jakiejś gildii ? prac mamy wiele każdy znajdzie coś dla siebie .

Nasz survival to typowo ciężki surv w którym każdy musi sobie

radzić na swój sposób ! np. zrób własną farme i zawrzyj sojusz z jakąś potężną gildią! lub wstąp do gildii ! zacznij od początkującego ! a skończ na władcy !

to wszystko zależy od ciebie i od tego jaki plan sobie stworzysz ! .
Czekamy na ciebie ;) !

Odpowiadasz na mój post? użyj opcji ''zacytuj'' to nie takie trudne

;)

a ja na pewno odpowiem.

Opublikowano

Już sobie pograłem, pisze że mam już maksymalną ilość kont zarejestrowanych na serwerze, a mam tylko 1 konto na które się rejestruje.

Opublikowano

To samo, zarejestruj mnie na hasło : 123456, potem wejdę i sobie zmienię na inne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...