Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Udyr Solo top?

linek100

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest dobrym wyborem na coś z harassem. Takim Udyrem raczej ciężko kogoś zabić 1vs1, ale przeciwnik też nie powinien Ci zrobić większej krzywdy. Taka farm linia.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Znaczy dzis zagrałem 2 rundy na goldzie 3 i miałem wu na solo i wygrałem bez problemu potem rumble i tak samo.

Opublikowano

Jest dobrym wyborem na coś z harassem. Takim Udyrem raczej ciężko kogoś zabić 1vs1, ale przeciwnik też nie powinien Ci zrobić większej krzywdy. Taka farm linia.

Gowno prawda, ciezko kogos zabic z takim dmg praktycznie za nic ? Widac ze nigdy nim tam nie grales.

Polecam poogladac voyboya jak gral udyrem na yt, i zobaczysz jaka to slaba postac

PitekKC_eune_58_4_logo.png

Opublikowano

Gowno prawda, ciezko kogos zabic z takim dmg praktycznie za nic ? Widac ze nigdy nim tam nie grales.

Polecam poogladac voyboya jak gral udyrem na yt, i zobaczysz jaka to slaba postac

Yy Udyr to nie jest słaba postać? Słaby to możesz być ty jak nie ogarniasz udyra bo udyr daje radę na topie... Odpowiedni build, maksowanie skilli i już.

E6c9g1v.gif

Opublikowano

Przeciętny, może i linie wygra ale tak na prawdę co taki udyr zrobi w late game bez żadnego doskoku do adc? Pozatym są dużo dużo lepsze picki od udyra na topie więc nie opłaca się go pickować zresztą ja sam jak widzę ten je*any obrazek udyra to mnie nerwy biorą.

TGLNeedQQ_eune_103_4_nozg.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...