Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] co kupić za 20k NX

Envano

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, moje 1 pytanie czym rozni sie g36e od valkirie? czy opłaca kupić tą 2, czy to jest ta sama broń? Nastepne pytanie co kupic za 20k nx, co sie sprzyda, na pewno kupuje broń za 12k wiec zostaje 8 i co za to kupić? z gory dzieki

1390144171-U592769.png

Opublikowano

a wiecie moze jakie bronie moga byc w najbliższym czasie

a renewal kita opłaca kupic? siada dobrze? czy rzadko

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Z valkyrią chodzi się o 1% szybciej niż z zwykłą g36e. Ja bym kupił recona, cyklopkę i giete. I za reszta co Ci zostanie GP hazarada ew czarne klucze(mało opłacalne) lub renewale na gietkę.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

valkiria ma większy mag

jak dla mnie nie ma różnicy między g36 a valkirie...

valkiria ma większy magazynek i wogóle jest cool wiem bo miałem na permma

Opublikowano

valkiria ma większy mag

valkiria ma większy magazynek i wogóle jest cool wiem bo miałem na permma

Valkyria ma normalną 30 jak zwykła gieta... Niczym się praktycznie nie różnią, prócz tym co podałem wyżej...

r0fml6.jpg

4g449z.jpg

Opublikowano

valkiria ma większy magazynek i wcale się nie mylę

Zobacz ss wyżej... Może ty sobie dokupiłeś dlatego masz większy... Jeśli nie wiesz to nie spamuj.

Opublikowano

Oficjalnie nie ma różnicy w statystykach pomiędzy Valk. a zwykłą edycją g36e, jedynie to jest wersja pokolorowana, i za nx, dla tych co chcą posiadać G36E.

Za kolejne 8K możesz zakupić speca, snajperkę typu Arctic Wolf'a, albo jakiś AR - M417 Combat, M416 CQB, L86A1 etc.

Kocham kino akcji na forum. 

Opublikowano

Oficjalnie nie ma różnicy w statystykach pomiędzy Valk. a zwykłą edycją g36e, jedynie to jest wersja pokolorowana, i za nx, dla tych co chcą posiadać G36E.

Za kolejne 8K możesz zakupić speca, snajperkę typu Arctic Wolf'a, albo jakiś AR - M417 Combat, M416 CQB, L86A1 etc.

Aw nie jest dobre. Lepsze i bardziej uniwersalne jest już TPG-1 pro ew trg-41. Od noobskiego M416 CQB jest lepsze M6A2 SRT. Jeśli chcesz szybko złapać skilla to graj gietką. Ma dobrego scoopa. A jeśli no recoil to SRT. Spec mu się tylko przyda na ftki(polecam teraz jest event exp+gp)

Opublikowano

mam plan kupić (dzis beda nx) niemiecka maske +3% speeda itd. bandane +7% speeda, i recona wszystko na 30 dni wiec to wyniesie ok 12k

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Valkyria jest co prawda ładniejsza ale różni się tylko o 1% czyli tak jak mówili koledzy wyżej.

Za resztę (te 8k) możesz sobie kupić albo na dłużej ten zestaw albo jak nie masz na co wydać na skrzynki :D

1390144171-U592769.png

Opublikowano

valkyria ma takie same portability jak zwykla gieta jedyna roznica to kolor! model, dzwiek, animacje i cala mechanika taka sama.. takim ludziom daja kidmoda

oLqzgYC.png

Opublikowano

dziwne że miałem na perma dawno temu i miała większy magazynek na innym kącie oczywiście jak omek miał tu kida dlatego się dziwie ale kiedyś valkirie dostać kupić to niebyło takie proste jak teraz

Opublikowano

@up

Może ci hodzi o Hollyday czy jakos tak ona miala 35 pocisków w magazynku a Valkirie miala od zawsze 30

Valkiria kieyś miała więcej w magazynku tak się rużniła od zwykłej giety

Już nie piszcie tylko o tej giecie bo w sumie powielacie te odpowiedzi. A nic nie pomagacie w temacie. Autumn miał 35 ammo i już wystarczy tego info. Teraz gieta, a valkryia nie ma różnicy... Kolejne postów czym się różni gieta od valkyri itp będą brane jako powielanie treści.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...