Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak zrobic mape do metin2 krok po kroku ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://www.youtube.com/watch?v=EmRlvJvRjgg

Masz tutaj link do video-tutorialu jak stworzyć swoją mapę do metin2.

Google nie boli:) Tym bardziej YouTube.

Od tego również jest te forum. A nie od odsyłania do google...

A co do tego filmiku to widzialem to.. .Ale co mi da tutorial ktory nie jest skonczony. ? Sa 3/5 odcinkow. A gdzie 4/5 i 5/5? Tylko czas bym stracil gdybym zaczal robic wedluyg tego tutoriala mapke.. Bo by nie bylo wszystko zrobione.

Prosze o tutorial krok po kroku jak ten powyzej, ale dokonczone w 100% :) Nagradzam max like. :)

1952071565.png

Opublikowano

Dobrze ci koledzy daoi loink ja robilem z tych filmikow i jest wszystko ok to jest jk stworyc mapke iw l3dt i potem jk podzielic photoshopem jak to zrobisz i masz te wszystkeczesci pociete to wkladasz je do folderu tworzysz wpisy najleppiej skopiuj od innej mapki ktura wypakuj z folderu pack . Musisz dodac wpis z kordami do root i locale do atlas info i na sererze do configow do setingslua i index no i wzucic tam swoja mapke do folderu map . Jest troche roboty ale do tego ja doszedlem sam jedynie jak stworzycmapke dowiedzialem sie z tutoriali

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...