Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

windows 7

JONNY1999

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mama windows 7 musze go wgrać od poczatku muli jak nie wiem.Tylko ze windowsa mam z serwisu.Orginalnie miałem viste.Licencje mam oem.Mam kupowac orginalną płytkę

;):)

Opublikowano

Teoretycznie powinieneś.

Ogólnie łamię regulamin forum;

1. Pobierasz z thepiatebay, chomikuj, lub jakiegoś innego torrenta windows7

2. Kupujesz płytę DVD, nagrywasz na niego obraz windowsa.

3. Ustawiasz w BIOSIE bootowanie z płyty (opcja CD,DVD,CD-ROM,DVD-ROM czy coś takiego), czyli np. Boot option #1 ustawiasz to cd, dvd czy coś podobnego (nie wiem jak będzie miał napisane).

4. Instalujesz.

Najlepiej daj to komuś kto potrafi takie rzeczy robić.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

bios to pikus tylko czy ten klucz bedzie działał.A klucz działał by na innej wesji bitowej windows 7 mam Profesjonal 32 bit a działał by na 64 bit

Opublikowano

Klucz z visty nie zadziała do siódemki, musiałbyś jakiś aktywator pobrać.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Klucz z visty nie zadziała do siódemki, musiałbyś jakiś aktywator pobrać.

mam windowsz 7 dawniej viste klucz mam do windows 7 .powinienem nic nie pisac o viscie

Opublikowano

Czekaj bo ja cię nie rozumiem. Skoro masz klucz i licencję na windowsa to w czym problem ?

PS. Co ci da wgranie windows'a od nowa ? Jaki masz sprzęt bo wiesz "Mulenie" zależy także od sprzętu. Może zawaliłeś dysk ? To wystarczy sformatować.

>>>>>>b_350_20_323957_202743_F19A15_111111.png<<<<<<

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...