Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zły pociąg? O co chodzi?

Wetize

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, mam problem, piszę teraz z komorki.

Wsiadlem wczoraj wieczorem do pociągu, z mojego miasta - Leżajska, miałem jechać do Jarosławia.

Taka jazda zajmuje mi zawsze 30-40 minut, ale ta sie strasznie przedluzyla tym razem. Poszedlem do Konduktora, on powiedzial ze beda problemy w nocy, no ok...

Wysiadlem na innej stacji, bo jechalem 2 godziny! Okazalo sie, ze nikogo nie ma na tej stacji. Pomogl mi jakis typ ktory stal obok, bezdomny bylo widac. Pojechalem ponownie, i ponownie nie dotarlem tam gdzie chcialem. Siedze teraz na lawce w jakiejs miescinie "Przeworsk", nikogo tutaj nie ma, jest tylko tablica (chyba nie aktualna bo nie bylo pociagu zadnego z niej) i budka gdzie kupuje sie bilety a na niej napis "Zamkniete". No swietnie, swietnie.

Ktos ma jakis pomysl co zrobic?

Dziwne, nikogo tutaj nie ma a wifi lapie, jakis "Przeworsk Free"...

1iiv6g.png

Opublikowano

Masz telefon to dzwoń do kogoś z rodziny albo na policję żeby Cię odebrali i tyle. Not sure if troll or just unlucky.

Opublikowano

Masz telefon to dzwoń do kogoś z rodziny albo na policję żeby Cię odebrali i tyle. Not sure if troll or just unlucky.

Dobra, wszystko się rozwiązało, okazało się że dzisiaj coś tam robią i kupno biletów jest na drugiej stronie peronu, jakiegoś typa spotkałem po godzinie i o wszystkim porozmawiałem, do Straży Kolejowej mnie zaprowadził, pokazali mi odpowiedni pociąg, właśnie jadę do domu, myślę że znowu nie zaprowadzi mnie do Azerbejdzanu.

1iiv6g.png

Opublikowano

Powodzenia w zyciu , zamiast dzwonic po kogos czy cos to piszesz na forum co robic

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...