Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Noc

Franko_1998

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest już noc. Piszę ten post o 1:50 i doradźcie mi co mam robić (nudzi mi się, a usnąć nie mogę). Napewno nie mam żadnych proszków nasennych. Wyjść z pokoju nie wyjdę bo moi rodzice jeszcze nie śpią, a jak zobaczą, że ja nie śpię to opierdolą, że będę zaspany z rana jak będę szedł do kościoła. Jedyne co mnie nie nudzi to pisanie i czytanie tematów na forum. Hmm... może się pouczę z geografii, albo poczytam lekturę? Sam nie wiem doradźcie mi coś.

Opublikowano

Ja jak nie mogę zasnąć to włączam sobie film albo radio. Czasem nawet po filmie dalej zasnąć nie mogę, to wiercę się w łóżku i na siłę staram się zasnąć.

Czytać o tej porze nie ma sensu, bo tylko oczy przemęczysz i jeszcze sobie wzrok pogorszysz.

Może pograj w coś na necie? Szybko nudzi się, stajesz się ospały. Pograj w CS? Nie wiem, sama mam z tym problem :D

Opublikowano

Posłuchaj muzyki, zagraj w coś online, poczytaj jakąś książkę (na chomiku masz mnóstwo PDFów, jeśli nie chce Ci się myśleć to przeczytaj Zeznania Niekrytego Krytyka z chomika, nie zajmie Ci to dłużej niż półtorej godzinki), obejrzyj coś. Najlepszym czasozabijaczem jest rozmowa z kimś, może wejdź na jakiś czat.

Opublikowano

Temat do zamknięcia usnąłem o ok.4, próbowałem wywołać sen kontrolowanym, ale jak zawsze mi się nie udało :(. Jeszcze nigdy mi się taki sen nie prztrafił. Szkoda :(

Weteran
Opublikowano

Jeżeli chcesz szybciej zasnąć, to zmęcz się podczas dnia, na przykład pobiegaj trochę. Bo jeżeli siedzisz cały dzień przed komputerem, to nie dziwię się, że nie chce Ci się spać :)

1329036830-U154499.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...