Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Wszelkie Informacje [Gdzie loocić by wyloocić]

ZiioomalPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Grałem w WarZ a raczej HackZ i mi się już troszkę znudziło .
Postanowiłem zagrać w DayZ , gra dość fajna tylko na razie nie potrafię się w niej znaleźć , macie jakieś rady gdzie lootować itemki , gdzie spotkam graczy a raczej wrogów :D .
Gdzie szukać pojazdów/helikopterów , co zrobić gdy np. złamię nogę (miałem sytuację i mogłem się tylko czołgać >.<)
I wszelkie informację które mi się przydadzą , tak jak pisałem jestem nowym graczem w DayZ.
(Mam zamiar grać z bratem więc myślę że w 2-óch damy radę coś zrobić :P)
A i jeszcze jedno , w przypadku zombie często przechodzą przez ściany ? :< //Lepiej je zabić czy biegać aż przestaną nas gonić ?

Z góry dziękuję za wszelką udzieloną pomoc.

Opublikowano

Itemki to w wojskowych namiotach i heli crashach ( zepsute helikoptery z dymem ), wrogow znajdziesz najczesciej na lotniskach :), pojazdy/helikoptery po calej mapie, po zlamaniu nogi musisz miec morfine ( z szpitala mozesz wziac krew, morfine, bandaze i epi-peny ), sam duzo nie zdzialasz, epi penow ( jak zemdlejesz ) nie mozesz wziąć sam, krwi sobie takze nie mozesz sam dac ( z worka ), a wiec najlepiej se znajdz jakas grupe, zombie przez sciany raczej rzadko przechodza, jedynie bija czesto, zombie to zalezy, zwykle nie warto tracic amunicji ( chyba, ze masz jakas slaba bron ), wazne jaka masz bron - jak glosna jest, bo jak strzelasz to uslysza cb inne i tez zalezy gdzie jestes, ile ich jest w poblizu, bo jak juz pisalem strzelisz glosna bronia - zleca sie wszystkie w okolicy na cb, a wiec musisz zadecydowac czy ci sie oplaca, ja osobiscie nigdy nie strzelam do zombie chyba, ze jest jakis drop(tutaj bronia z tlumikiem), albo mnie zablokowaly(ze np nie moge wyjsc)

AA dodam, że są różne miejsca, jak chcesz wyloocić jedzonko, to do sklepów, jak artykuly do leczenia, to szpitale, jak bronie to militaria, heli crashe

Opublikowano

W szopach można też znaleźć broń i różne potrzebne rzeczy jak np. zapałki czy siekiera. Warto też odwiedzać fabryki,bo większość pojazdów które znajdziesz będzie zepsuta a tam możesz znaleźć do nich części.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...