Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przyszły Zawód. Technik Logistyk?

kusiu67

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

W tym roku musialem wybrac szkole, oczywiscie mialem z tym problemy ale poczytalem poszukalem i spodobal mi sie kierunek Logistyka ( Technik Logistyk). Wiec zlozylem papiery do szkoly wlasnie z tym profilem.

No ale nie w tym rzecz, chce o coś innego zapytac.

Jest ktos obeznany w tym kierunku? uczęszcza do takiej szkoly? chcialbym jakies informacje ogólne na czym polegaja zajecia, i jak wygladaja praktyki. Mam nadzieje ze mi pomozecie, bo chcialbym być troszeczke poinformowany w tym temacie =]

Opublikowano

chodziłem na logistykę przez pół roku potem stwierdziłem że to za nudne i się przepisałem na lekcjach będziesz się uczył o prawidłowym wyposażeniu auta w dokumenty i sprzęt,poznasz aktywa pasywa i różne duperele związane z logistyką ;) jeżeli lubisz matematykę i lubisz też nudzić się na lekcjach to śmiało możesz tam iść

Opublikowano

Przedmioty zawodowe:

- Podstawy logistyki
- Gospodarka zapasami i magazynem
- Ekonomika logistyki
- Transport i spedycja
- Planowanie logistyczne
- Systemy logistyczne
- Gospodarka elektroniczna
- Laboratorium logistyczno - spedycyjne
- Laboratorium magazynowe
- Język angielski dla logistyków
- Język obcy dla logistyków
Opublikowano

ostatnio czytalem, ze w polsce najwiecej bezrobotnych jest wszelkich technikow, bo poszli sobie do technikum, i mysla ze beda miec hajs,a tu dupa, jesli nie zamierzasz iisc na studia to wybierz zawodowke, albo cos, bo dolaczysz do bezrobotnych technikow xD

Opublikowano

ostatnio czytalem, ze w polsce najwiecej bezrobotnych jest wszelkich technikow, bo poszli sobie do technikum, i mysla ze beda miec hajs,a tu dupa, jesli nie zamierzasz iisc na studia to wybierz zawodowke, albo cos, bo dolaczysz do. Pbezpieczne;bezrobotnych technikow xD

po technikum tez można iść na studia, u nas w mieście jest technikum ma tytuł złotego bo lepiej j zdaj się maturę niż w 1lo,

Mój kolega wybiera się do logistyka ale według mnie nudny kierunek, kieruj się w elektronik. Mechatronike, teleinformatyke lub informatyke

Dałeś mi 5% ? jesteś taka śmieszna .

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...