Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prawdziwe zdażenie

13konrad573

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Niedawno rozpocząłem grę na nowym świecie w trybie singleplayer w Minecrafcie. Wszystko wyglądało normalnie, zacząłem ścinać drzewa i stworzyłem stół warsztatowy. Zauważyłem, że coś poruszyło się w gęstej mgle (mam słaby komputer i muszę grać na małej widoczności). Sądziłem, że to krowa i rozpocząłem pościg za nią, aby zebrać skórę na zbroję.

Jednak to nie była krowa. Patrzyła na mnie inna postać z domyślną skórką, lecz jej oczy były puste. Nie widziałem dymku z nickiem i dwa razy się upewniłem, że nie jestem w multiplayerze. Nie stał długo, popatrzył się na mnie i uciekł w stronę mgły. Zacząłem go gonić z ciekawości, ale zniknął.

Kontynuowałem grę dalej, nie wiedząc, co myśleć. Kiedy odkrywałem świat napotykałem rzeczy, które nie mogły zostać zrobione przez generator map; tunele 2x2 w skale, małe, idealne piramidy z piasku na oceanie, drzewa ze ściętymi liśćmi. Ciągle wydawało mi się, że widzę innego "gracza" w gęstej mgle, ale nigdy nie byłem w stanie przyjrzeć mu się lepiej. Próbowałem zwiększać odległość widzenia zawsze, kiedy tylko go widziałem, ale to nic nie dawało.

Chcecie zdjęcia ??

mca.pngSpotykam herobrine gdy gram na single played gdy stworze nowy świat.On tam już jest :(.Kurde zadużo dedów i bódynków które nie mogły się wygerować .Legenda jest prawdziwa.Notch miał brata ale gdy zmarł jego duch krąży w minecraft.
Opublikowano

B3wjXaW.png podejżane struktury co nie mogły się wygenerować.

mca.pngSpotykam herobrine gdy gram na single played gdy stworze nowy świat.On tam już jest :(.Kurde zadużo dedów i bódynków które nie mogły się wygerować .Legenda jest prawdziwa.Notch miał brata ale gdy zmarł jego duch krąży w minecraft.
Opublikowano

To jest modyfikacja HEROBRINE MOD ! Nic dziwnego chociaż zrobione pewnie świadomie bo jeszcze totem musiałeś wybudować.

Jak robisz force update to save sie nie kasują ..

mojasygnan.png

Opublikowano

sprawdż na mini mapie. moge ci przysłać zdjęcie całego świata i save(które mi się usuneło bo robiłem force uptade) nie ma totemu.

gram na survival bez cheatów co myslisz że odrazu jestem w stanie zrobić bloki z złota i ziemie z netheru ??

A wiecie jak ciężko jest znaleść herobrine szczegulnie gdy on znika gdy się zblizyć same zdjęcie jest niemożliwe.

Opublikowano

Niedawno rozpocząłem grę na nowym świecie w trybie singleplayer w Minecrafcie. Wszystko wyglądało normalnie, zacząłem ścinać drzewa i stworzyłem stół warsztatowy. Zauważyłem, że coś poruszyło się w gęstej mgle (mam słaby komputer i muszę grać na małej widoczności). Sądziłem, że to krowa i rozpocząłem pościg za nią, aby zebrać skórę na zbroję.

Jednak to nie była krowa. Patrzyła na mnie inna postać z domyślną skórką, lecz jej oczy były puste. Nie widziałem dymku z nickiem i dwa razy się upewniłem, że nie jestem w multiplayerze. Nie stał długo, popatrzył się na mnie i uciekł w stronę mgły. Zacząłem go gonić z ciekawości, ale zniknął.

Kontynuowałem grę dalej, nie wiedząc, co myśleć. Kiedy odkrywałem świat napotykałem rzeczy, które nie mogły zostać zrobione przez generator map; tunele 2x2 w skale, małe, idealne piramidy z piasku na oceanie, drzewa ze ściętymi liśćmi. Ciągle wydawało mi się, że widzę innego "gracza" w gęstej mgle, ale nigdy nie byłem w stanie przyjrzeć mu się lepiej. Próbowałem zwiększać odległość widzenia zawsze, kiedy tylko go widziałem, ale to nic nie dawało.

Link do historii Herobrine (mała lektura).

http://pl.minecraftwiki.net/Herobrine
Mistrzem trollowania to ty nie jesteś pozdro.

Facet zerżnął historię z herobrine prosto z wikipedii.

67qtMtN.png

Opublikowano

Haha, ludzie to z Herobrine robi się już śmieszne. Skończycie kiedyś? HEROBRINE NIE MA !!!! Tylko na modach !!! -.- i prawdopodobnie nigdy go nie było, i nie było nigdy żadnego błędu w grze. Amen!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...