Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] TF czy Veigar

T4ki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym Was sie spytac kogo lepiej wykupic tf'a czy veigara ? Głównie zalezy mi na tym aby postac nie byla zalatwa i mogła cos robic , Lubie miec wyzwanie zeby ogarniac postac . Chciałbym abyscie mi wypisali + i - tych postaci i która lepiej wykupic daje lajki

Opublikowano

Obie postacie nie są łatwe, u veigara problemem moze byc last hitowanie z q zeby zdobywac AP jednak to jakie ma piedol****** z ulti to cięzko opisac , jest rewelacyją kontrą na wiele AP carry. Twisted jest mobilną postacią duzy dmg z q (pod ap) swietne survi dzięki przywracaniu many z w, przydatny ult do doganiania przeciwników i do pomagania towarzyszom np. w ucieczce . Problemem dla słabego gracza moze byc szybki wybór kart "w" oraz trafianie z "q" kiedy przeciwnik sie porusza

Ja wole TF jest cięższy lecz duzo sprawniejszy w pojedynku 1 v 1 na midzie :D

Czekam na +

Opublikowano

Veigar w sezonie trzecim jest najgorszym shitem na mida. Kontruje go cleanse, stackowanie tenacity. TF jest mocnym pickiem, nie da się go łatwo zoutfarmić, ma świetny roam, dobrze carriuje gry, jak dostaniesz 2,3 kille to po 15 minucie składasz na kombo squishesów. Zdecydowanie wybrałbym TF'a.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...