Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

30min na zabicie zapachu wódki !

Joseito

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem , rodzice 2 godziny temu wyjechali do Warszawy i mieli tam być 4 dni , jednak zapomnieli jakichś dokumentów i kartotek ważnych i za 30min będą w domu , zaprosiłem już 2 dni temu kilku kumpli i oczywiście wbili , wysprzątać już zdąrzyliśmy , nie ma to jak 8 duszyczek do sprzątania , szybko idzie , ale jest problem strasznie jedzie ode mnie wódką i piwem ! muszę ten zapach zabić do 30min ! Próbowałem wszystkiego jadłem pastę do zębów , wypsikałem się axe'm , jadłem cytrynę i nic , dalej śmierdzę , rodzicie mnie zabiją i wezmą ze sobą jak się kapną ! , kumple schowali się gdzieś w piwnicy i wyjdą jak rodzice odjadą , proszę pomóżcie !

u6pv.jpg

Opublikowano

Z tej historii rozje.. mnie to "kumple schowali się gdzieś w piwnicy i wyjdą jak rodzice odjadą".

Może jakieś gumy owocowe?

Opublikowano

A jebie ci tylko z japy czy z całego ciała?

Jak tylko z japy to spróbuj wypłukać wodą po ogórkach kiszonych.

Może to brzmi zabawnie ale kumplowi pomogło.

Opublikowano

Może szybki prysznic z dużą ilością mydła, albo weź koleś sobie od razu proszek do prania.

Następnie weź całą paczkę miętowych gum do żucia.

Powinno pomóc.

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

Tylko morda , zaraz spróbuje te ogóry mam 15 min !

Może szybki prysznic z dużą ilością mydła, albo weź koleś sobie od razu proszek do prania.

Następnie weź całą paczkę miętowych gum do żucia.

Powinno pomóc.

Nie mam gum !

u6pv.jpg

Opublikowano

Łooo ogórki pomogły :) , dzięki ziom , temat można zamknąć , dzięki wszystkim za sposoby na pewno kiedyś się przydadzą.

u6pv.jpg

Opublikowano

Idź pod prysznic, umyj włosy, załóż nowe ubrania, przemyj twarz mydłem, umyj zęby i już..

Ewentualnie możesz coś zjeść (czosnek xD)

Z tej historii rozje.. mnie to "kumple schowali się gdzieś w piwnicy i wyjdą jak rodzice odjadą".

Może jakieś gumy owocowe?

Hahahha no mnie też xD

Opublikowano

Kolego po wódce nie śmierdzi :)

a tak poza tym jak masz jakieś wątpliwości to zamknij dom i idź na miasto/wioske :) rodzice pojada to wrócisz

34i47z4.png

Moim wrogiem chory system, walka z nim to moja droga

Opublikowano

Obstawiam, że temat to zwykłe prowo, ale notka może się przydać:

Rozgryzienie kilku ziarenek kawy niweluje każdy jad z mordy, w tym smak wódki :)

Opublikowano

A, tak btw - jeżeli nawet dolałeś troszkę wody do wódki i ojciec będzie ją chciał schłodzić np w zamrażarce to woda zamarznie, a wokół lodu pływać będzie wódka :).

Opublikowano

Jak to troll jakis kolega zamiast do domu isc to zostal u niego w piwnicy nawet trolle schodza na psy :)

Zeby kurwa mac nie bylo spamu (bo mod do mnei sie na bank dopierdoli) napisze... Weź prysznic albo zjedz cytryne

Opublikowano

Cześć.

Dzwonił do mnie, że masz szlaban.

Rodzice mu wjebali szlaban bo wpierdolił wodę z ogórków i te wyschły.

Naraził swą rodzinę na straty majątkowe.

Pis jou, bez odbioru.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...