Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Epee czy Bright Sword?

MurofCPM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tez mam knighta na 30 I osobiscie Ci go preferuje kupilem za 4k

ExTibia- without rang .. ; s ;s;s;s;s;s;s;s;s;s;;s;s;s

Opublikowano

No nie wiem. Może inne serwery macie. Ale u mnie Epee nie jest taki drog, ba nawet tańszy od Brighta. A jakie kolejne bronie polecacie dla knighta ze swordem?

Opublikowano

No nie wiem. Może inne serwery macie. Ale u mnie Epee nie jest taki drog, ba nawet tańszy od Brighta. A jakie kolejne bronie polecacie dla knighta ze swordem?

Tylko że epee jest do kitu , bierz bright bez zastanowienia ziomek

Opublikowano

Coś mało ludzi się wypowiada jak na tak duże forum :/.

Bo wszyscy Ci już wytlumaczyli co masz wziąść jak jeszcze nie jesteś zdecydowany to zobacz na innym forum typowo tibijskim i po sprawie.

Opublikowano

ale masz problem -.- bright sworda ma się gora 3-4 dni (dobrego bocenia) az do wbicia 40 (Assasins Dagger) pózniej na 50 Relic Sword i jakos leci...

Opublikowano

Bright Sword, jak już napisali użytkownicy wyżej, jest o wiele tańszy, a około levelu 40-50 będziesz następnie zmieniał broń, a więc kupowanie epee nie ma większego sensu.

fLD.png

Opublikowano

ale problem totalny biez co tansze na tym lvl i tak za chwile zmienisz co to jest 30lvl w dzisiejszych czasach 1 dzien gry lub botowania jak kto woli

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...